ΝΒΑ: Δείτε το βίντεο με την γροθιά στην προπόνηση των Γουόριορς

Μία ημέρα μετά από το επεισόδιο στην προπόνηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, στο φως τη δημοσιότητας ήρθε το video με την γροθιά του Ντρέιμοντ Γκριν στον Τζόρνταν Πουλ που προκάλεσε σοκ στο ΝΒΑ.

Στο video του TMZ, ο Γκριν εμφανίζεται να περπατάει μακριά από τον Πολ, με τους δύο συμπαίκτες να έχουν έντονο διάλογο. Ο έμπειρος φόργουορντ γύρισε προς τα πίσω, ακούμπησε το κεφάλι του σε εκείνο του νεαρού γκαρντ που τον απώθησε και τότε τον χτύπησε με μία απίστευτη γροθιά.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα έγιναν νωρίτερα γνωστά, Γουόριορς θεωρούν λήξαν το επεισόδιο που έγινε στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Ντρέιμοντ Γκριν απολογήθηκε σε όλη την ομάδα για την γροθιά που έδωσε στον Τζόρνταν Πουλ. Ο general manager της ομάδας, Μπομπ Μάιερς, είπε ότι δεν περιμένει να χάσει κανένα παιχνίδι λόγω τιμωρίας:

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Σε κανέναν δεν αρέσουν, δεν τα επικροτούμε, αλλά συμβαίνουν. Ο Ντρέιμοντ απολογήθηκε στην ομάδα. Ο Τζόρνταν ήταν στο δωμάτιο. Όσο για την τιμωρία του και κάποιο πιθανό πρόστιμο, αυτό θα το χειριστούμε εσωτερικά», τόνισε ο Μάιερς προσθέτοντας πως οι επερχόμενες διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια τόσο του Γκριν, όσο και του Πουλ δεν έπαιξαν ρόλο στην «διαμάχη» και πως δεν παρατήρησε καμία αλλαγή στην συμπεριφορά τους πριν από το συμβάν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ