Νέα υπόθεση revenge porn στη Θεσσαλονίκη – Καταδικάστηκε 39χρονος

Μία νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη και απασχόλησε τις δικαστικές Αρχές.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου κάθισε ένας 39χρονος, κατηγορούμενος ότι διέρρευσε βίντεο με αυστηρώς προσωπικές στιγμές της 29χρονης πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 39χρονο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 3,5 ετών, με τριετή αναστολή.

Η 29χρονη κατήγγειλε στο δικαστήριο ότι ανακάλυψε το επίμαχο υλικό τον Δεκέμβριο του 2018, όταν την ενημέρωσε πρόσωπο από το οικείο της περιβάλλον. Οι δυο τους είχαν χωρίσει πριν από λίγο καιρό, ύστερα από πενταετή σχέση.

Στη διάρκεια της δίκης, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 29χρονη φέρεται να κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος κατέχει ακόμη και τώρα υλικό, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια και αρνείται να της το δώσει.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Όπως είπε στην απολογία του, το υλικό παρήχθη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους κι όλα έγιναν κοινή συναινέσει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Ο 39χρονος άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ