Παραλία: Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές για ένα ονειρεμένο μπάνιο

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα Σαββατοκύριακα μας θα γεμίσουν γαλάζιο χρώμα. Σου δίνουμε μικρά tips για την παραλία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε μια ονειρεμένη μέρα και έναν εφιάλτη! Άλλωστε όλα είναι θέμα εμπειρίας.

Ξεκίνα για την παραλία νωρίς: Πρώτον θα αποφύγεις την κίνηση και δεύτερον θα φτάσεις νωρίς στη παραλία και θα απολαύσεις άνετα τον καφέ σου.

Πήγαινε λίγο πιο πέρα και ανακάλυψε το καλύτερο κομμάτι της παραλίας: Η πολυκοσμία δημιουργεί ρύπανση  και δεν σε αφήνει να απολαύσεις το μπάνιο σου. Και η θάλασσα θα είναι πιο καθαρή, και πιο ησυχία θα έχει και θα ηρεμήσεις περισσότερο.

Μην ποντάρεις στο beach bar:
Πάρε μαζί σου το ψυγειάκι με τα αναψυκτικά, τα σνακ και τις μπύρες σου και θα περάσεις καλύτερα.

Πάντα να έχεις μαζί σου αρκετό και παγωμένο νερό: Η καλή ενυδάτωση είναι βασική αρχή του καλοκαιριού. Ένα καλό tip για να έχεις δροσερό νερό όλη τη μέρα, είναι να έχεις 2 μπουκάλια νερό μαζί σου στην παραλία. Ένα γεμάτο, δροσερό από το ψυγείο και ένα μισογεμάτο, παγωμένο από την κατάψυξη, και τα δυο μέσα σε θερμομονωτική θήκη και στη σκιά.

Πάρε μαζί σου δύο πετσέτες: Μια πετσέτα για να ξαπλώνεις και μια πετσέτα για να σκουπίζεσαι όταν βγαίνεις από τη θάλασσα. Έτσι, θα είσαι πιο στεγνή και καθαρή.

Μην ασχολείσαι με το κινητό σου: Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το έχεις στην τσάντα σου και να το βγάζεις μόνο για να μιλήσεις ή για να τραβήξεις μερικές  φωτογραφίες.

Πρόσεξε μην ξεχαστείς και κοιμηθείς κάτω από τον ήλιο: Στην καλύτερη περίπτωση θα αποκτήσεις ένα ανομοιογενές μαύρισμα και στην χειρότερη θα καταλήξεις σαν αστακός από τα εγκαύματα. Μην ξεχνάς πάντα να έχεις μαζί σου αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας και μια μεγάλη ομπρέλα με μικρή διαπερατότητα.

Φύγε από την παραλία νωρίς το μεσημέρι πιο ή αργά το απόγευμα: Όποιο τρόπο κι αν διαλέξεις, θα γλυτώσεις την κίνηση και την ταλαιπωρία που πολλές φορές σε κάνει να ξεχνάς πόσο ωραία πέρασες στην θάλασσα!

Καλές βουτιές! 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ