Πάνος Νάτσης: Συγκλονίζουν τα μηνύματα στο σημείο όπου σκοτώθηκε – ΦΩΤΟ

Σοκ προκάλεσε ο τραγικός χαμός του Πάνου Νάτση σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς του. Ο 31χρονος ηθοποιός σκοτώθηκε το ξημέρωμα του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα στο Μεταξουργείο, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του μετά το πάρτι γενεθλίων της συναδέλφου και φίλης του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος ηθοποιός συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο όχημα στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Αρκετοί είναι εκείνοι που συρρέουν στο σημείο όπου κόπηκε το νήμα της ζωής του Πάνου Νάτση και αφήνουν λουλούδια ή μηνύματα στον τοίχο, εκφράζοντας τη θλίψη τους.

“Σε περιμένουμε στο σπίτι  να μας πεις πως είναι πλάκα. Καλό ταξίδι φίλε μας”, “Αντίο φιλαράκι μου”, Καλό ταξίδι Πανούλη”, “Ρε Πανούλη αντίο”, “Σε αγαπώ φίλε!” είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα που γράφουν στον τοίχο, στο σημείο όπου ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του.

Η οικογένεια και η σύντροφος του για την κηδεία του επιθυμούν την ενίσχυση της Διεθνούς υποστήριξης γυναικών «Woman In Need» που αφορά τις κακοποιήσεις γυναικών αντί στεφάνων.

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 έπαιζε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Πηγή φωτό: intime

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ