Θεσσαλονίκη: Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη με αφορμή την επέτειο των Πρεσπών

Επίθεση από ακροδεξιούς στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση δίνοντας στη δημοσιότητα και σχετική φωτογραφία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η επίθεση έγινε νύχτα, με αφορμή την επέτειο από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. “Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να μας κάμψουν”, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση, η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει: “Για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έγινε στόχος ακροδεξιών. Αυτή τη φορά βανδάλισαν τα γραφεία της Ο.Μ. Θέρμης, με αφορμή την επέτειο από τη υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών. Η επίθεση έγινε νύχτα, κατά τον προσφιλή τρόπο των πάσης φύσεως συμμοριών, τα μέλη των οποίων δρουν κρυπτόμενα στο σκοτάδι.

Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να μας κάμψουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ένα κόμμα ζυμωμένο με τους αγώνες της Αριστερά και της Δημοκρατίας, θα συνεχίσει να παλεύει και να προασπίζει τα λαϊκά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες.

Η Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης και η Ο.Μ. Θέρμης μαζί με τους δημοκρατικούς πολίτες της περιοχής δεν θα επιτρέψουμε κανενός είδους ακροδεξιάς τρομοκρατίας. Παράλληλα ζητάμε από τις αστυνομικές αρχές να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ