Πάνος Νάτσης: Αυτό είναι το φορτηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο – Οι προστατευτικές μπάρες και το “σημάδι”

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι πρώτες εικόνες από το φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του Πάνου Νάτση, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μεταξουργείο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο θάνατος του 31χρονου ηθοποιού ήταν ακαριαίος, όπως προκύπτει και από το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή “Tlive”, στο φορτηγό υπάρχουν προστατευτικές μπάρες, αλλά έχουν σπάσει, πιθανόν γιατί στο σημείο εκείνο έπεσε η μηχανή του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τον Alpha, πάνω στο φορτηγό υπάρχει και ένα σημάδι από τα λάστιχα της μηχανής, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να ήταν σε όρθια θέση τη στιγμή της σύγκρουσης, όπως αναφέρθηκε.

“Δεν τον είδε καθόλου, άκουσε το μπαμ στις πίσω ρόδες”, λέει η αδελφή του οδηγού

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η αδελφή του οδηγού του φορτηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο. Όπως είπε, ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
“Ο αδελφός μου είναι σοκαρισμένος και είπε ότι ποτέ δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση των ανθρώπων αυτών. Εντάξει, φανταστείτε ότι σταμάτησε επιτόπου το αμάξι και κατέβηκε κάτω, τον αντίκρισε, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά του”, είπε η αδελφή του οδηγού.
Ερωτηθείσα εάν ο αδελφός της θα ήθελε να πει “συλλυπητήρια” στην οικογένεια του ηθοποιού, απάντησε: “Θα ήθελε πάρα πολύ. Δεν ξέρω πότε θα είναι σε θέση γιατί σας λέω κλαίει συνέχεια, είναι στο σπίτι της μάνας μου, έχει φύγει από το δικό του και είναι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Δηλαδή ούτε αμάξι δεν μπορεί να οδηγήσει αυτή τη στιγμή, πώς να σας πω. Δεν ήθελε να πάει κάπου χθες και τον μετέφερε η μάνα μου. Δεν μπορεί ούτε καν το αυτοκίνητο να οδηγήσει”.
Σε ό,τι αφορά τη μοιραία σύγκρουση, η αδελφή του οδηγού του φορτηγού είπε: “Δεν τον είδε καθόλου, άκουσε το μπαμ στις πίσω ρόδες και σταμάτησε επιτόπου και μετά αντίκρισε αυτό που αντίκρισε. Και ήταν τραγικό, πολύ τραγικό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ