Πάνος Νάτσης: Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος – Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο η υπόθεση θανάτου του Πάνου Νάτση. Ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στο Μεταξουργείο.

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τον τραγικό χαμό του. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του Πάνου Νάτση ήταν ακαριαίος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.gr, ο ιατροδικαστής εντόπισε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και το σώμα του 31χρονου ηθοποιού. Η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα. Είχε σπασμένο πόδι και προκύπτει ότι είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του έφερε εκδορές.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο ηθοποιός πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά είτε ήταν παλιό, είτε δεν ήταν δεμένο.

Πλέον, αναμένεται η έκθεση του πραγματογνώμονα προκειμένου να πέσει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο, στο Μεταξουργείο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Πάνος Νάτσης κινείτο με τη μηχανή του επί της οδού Κεραμεικού, ενώ το φορτηγό ερχόταν από την οδό Δεληγιώργη. Στη συμβολή των οδών έγινε η σφοδρότατη σύγκρουση, εξαιτίας της οποίας έχασε τη ζωή του ο 31χρονος ηθοποιός.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο “αντίο” στον Πάνο Νάτση, αύριο, Τετάρτη 2 Φεβρουάριου, στις 3 το μεσημέρι. Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στο νεκροταφείου Σχιστού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ