Πάνος Νάτσης: Τι υποστηρίζει ο οδηγός του φορτηγού για το θανατηφόρο τροχαίο – Το μήνυμα που στέλνει

Τη δική του εκδοχή δίνει ο οδηγός του φορτηγού για το τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, στο Μεταξουργείο. Μέσω του αδελφού του, ο οδηγός του φορτηγού υποστηρίζει ότι η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος ηθοποιός “ποτέ δεν πάτησε φρένο” και ότι “στην ουσία η μηχανή έσκασε πάνω του”.

Σε δηλώσεις του στο star, ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Πάνου Νάτση για τον τραγικό χαμό του. Σημείωσε ότι ο αδελφός του έπαθε σοκ και ότι έλεγε στους αστυνομικούς στο τμήμα, όπου οδηγήθηκε μετά το τροχαίο, ότι θέλει να πουλήσει τη μηχανή του, καθώς είναι και ο ίδιος μηχανόβιος.

“Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχει λόγια, δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί αυτό”, τόνισε αρχικά ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού και πρόσθεσε: “Γιατί ένας άνθρωπος που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο, τι να σας πω, είναι τραγικό… Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Ο ίδιος δηλαδή στο τμήμα έλεγε στους αστυνομικούς ότι ‘θέλω να πουλήσω τη μηχανή μου’. Έπαθε τέτοιο σοκ ο άνθρωπος”.

Σχετικά με τη μοιραία σύγκρουση, ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού δήλωσε: “Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή, ποτέ δεν πάτησε φρένο. Στην οδό που πέρναγε ο αδελφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει. Στην ουσία η μηχανή έσκασε πάνω του”.

Η Τροχαία ετοιμάζεται να βγάλει το πόρισμα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο με βάση τις καταθέσεις, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και την πραγματογνωμοσύνη στα δύο εμπλεκόμενα οχήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ