Πάνος Καμμένος: Η απάντηση από το εστιατόριο που δεν δέχθηκε τον σκύλο του

Ο Πάνος Καμμένος με μια ανάρτησή του χθες στο instagram ανέφερε ότι εστιατόριο τον πέταξε έξω επειδή είχε μαζί του και τον σκύλο. Λίγες ώρες μετά η οικογένεια στην οποία ανήκει το εστιατόριο απάντησε στους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού.

“Μας πέταξαν έξω από το εστιατόριο MARYVONNE στο Ηλιόκαστρο και μας είπαν ότι δεν δέχονται «κοπρόσκυλα»… δεν πειράζει θα φάμε μπακαλιάρο από το μεσημέρι” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας μαζί με τον σκύλο του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kammenos (@kammenos.panos)

“Το τελευταίο 24ωρο το εστιατόριο μας άρα και η οικογένεια μας (για όσους πραγματικά μας γνωρίζουν είναι ένα) δέχεται πολύ σκληρή κριτική, διότι δημιουργήθηκε το τονίζουμε πως «δημιουργήθηκε» μια κατάσταση για την οποία δεν αναρωτήθηκαν πολλοί αυστηροί κριτές εάν είναι αλήθεια ή όχι” τονίζεται στην ανταπάντηση του εστιατορίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το εστιατόριο

“Επίσημη ανακοίνωση

Το τελευταίο 24ωρο το εστιατόριο μας άρα και η οικογένεια μας ( για όσους πραγματικά μας γνωρίζουν είναι ένα ) δέχεται πολύ σκληρή κριτική , διότι δημιουργήθηκε το τονίζουμε πως «δημιουργήθηκε» μια κατάσταση για την οποία δεν αναρωτήθηκαν πολλοί αυστηροί κριτές εάν είναι αλήθεια ή όχι.

Δεν ειπώθηκε ποτέ μα ΠΟΤΕ η λέξη «κοπρόσκυλο» και ούτε «πετάξαμε» έξω από το μαγαζί κανέναν.
Με πολύ σεβασμό ειπαμε στον ιδιοκτήτη του σκύλου πως δεν δεχόμαστε τα κατοικίδια στο εστιατόριό μας, βαση νόμου δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στο εστιατόριο.

https://www.oenet.gr/blog/item/30979-είσοδος-ζώων-τυφλών-αμεα-σε-καταστήματα-υγειονομικού-ενδιαφέροντος

Έχουμε δουλέψει με πολλή αγάπη και μεράκι ώστε το εστιατόριο μας να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.
Το στομάχι όλων μας είναι κόμπος το τελευταίο 24ωρο. Γιατί ο εν λόγω κύριος έκανε ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην συνέχεια κριτικές, στις οποίες επέλεξε να μην γράψει την αλήθεια αλλά μια σειρά από ψέματα.

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε μιλήσει έτσι, ΠΟΤΕ δεν το κάναμε και ΠΟΤΕ δεν θα το κάνουμε.
Όσο για το αν είμαστε φιλόζωοι ή όχι, οι φωτογραφίες ίσως σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη.

Με εκτίμηση και πολλη αγάπη,
Η οικογένεια Μαριβόν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ