Αλέξης Κούγιας: Ένταση και ατάκες “φωτιά” στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε το πρωί της Κυριακής ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα κάποια στιγμή όταν ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στις ηλικίες. “Για το ποινικό δίκαιο θεωρείται κάποιος ανήλικος, αν είναι κάτω των 15 ετών. Οποιοσδήποτε άνω των 15 ετών, δεν θεωρείται ανήλικος. Αν είναι κάποιος 16, 17, 18, 19 και 20 δεν θεωρείται ανήλικος” εξήγησε ο Αλέξης Κούγιας.

«Επειδή έχω ένα γιο 14 ετών, έχει σηκωθεί η τρίχα μου κύριε Κούγια κι έχω ανατριχιάσει με αυτά που λέτε. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι σε ένα 15χρονο αγόρι, αν ένας ενήλικας το προσεγγίσει ερωτικά, δεν είναι αυτό ποινικό αδίκημα;» απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου ενώ στη συζήτηση μπήκε και ο συνεργάτης της παρουσιάστριας, Νίκος Συρίγος.

“Ποιος είστε εσείς, με τι ασχολείστε;” τον ρώτησε ο Αλέξης Κούγιας με τον δημοσιογράφο να του απαντά: “Με την… μαναβική”.

“Πραγματικά κύριε Κούγια εύχομαι να βρεθείτε από την άλλη μεριά κάποια στιγμή για να διορθωθούν λίγο τα πράγματα” συνέχισε ο Νίκος Συρίγος.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ