Πανελλήνιες 2023: Πατέρας και γιος έδωσαν μαζί εξετάσεις και αρίστευσαν – Περνούν στην ίδια σχολή

Οικογενειακή υπόθεση ήταν για έναν πατέρα και τον γιο από την Πτολεμαΐδα οι φετινές πανελλήνιες, καθώς έδωσαν μαζί εξετάσεις, αρίστευσαν και πέρασαν στην ίδια σχολή.

Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, ο Γιώργος Λευκόπουλος και ο γιος του Μιλτιάδης είναι απόφοιτοι του 2ου ΕΠΑΛ κι έδωσαν φέτος μαζί πανελλαδικές εξετάσεις καταφέρνοντας με τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν να εισαχθούν στην σχολή πληροφορικής.

Ειδικότερα, κ. Λευκόπουλος μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων για την επιτυχία του ίδιου αλλά και του γιου του .

Στόχος και των δύο ήταν η Πληροφορική, με τις βαθμολογίες τους να εξασφαλίζουν και με το παραπάνω την είσοδό τους στο συγκεκριμένο τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ο πατέρας έγραψε 19.280 μόρια για το ΑΠΘ και ο γιος του 18.320 μόρια, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πατέρας και γιός ήταν συμμαθητές στην ίδια τάξη στη Β΄ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, ενώ στη Γ΄ Λυκείου ακολούθησαν διαφορετικούς τομείς, για αυτό και ήταν σε διαφορετικές τάξεις.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο 46χρονος Γιώργος Λευκόπουλος, προκειμένου να δώσει πανελλαδικές χρειάστηκε να κάτσει ξανά δύο χρόνια στα θρανία, καθώς ήταν απόφοιτος πολυκλαδικού λυκείου, κάτι ωστόσο που δεν τον εμπόδισε, μιας και είχε ύφεση και αγάπη στην πληροφορική, το αντικείμενο στο οποίο μάλιστα εργάζεται.

Τέλος, η ιστοσελίδα μεταδίδει ότι ο Μιλτιάδης Λευκόπουλος είναι πυγμάχος με διακρίσεις, ενώ έχει συμμετάσχει και σε διαγωνισμούς πληροφορικής, προγραμματισμού και ρομποτικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ