Μπόρις Κλέιμαν: «Το DNA test απέδειξε την αθωότητα του – Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για τον βιασμό της 17χρονης»

Αθώος κρίθηκε ο Μπόρις Κλέιμαν για την κατηγορία βιασμού που του είχε απαγγελθεί από Βελγίδα τουρίστρια σε μπαρ στην Αθήνα. Όπως αναφέρεται και σε ισραηλινό ΜΜΕ το αποτέλεσμα του DNA τεστ που έκανε ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου απέδειξε ότι είναι αθώος και τα όσα υποστήριζε είναι αλήθεια, με αποτέλεσμα οι κατηγορίες να αποσυρθούν.

Ο τερματοφύλακας είχε συλληφθεί με την κατηγορία βιασμού ενός 17χρονου κοριτσιού σε μπαρ στο Κολωνάκι, ενώ κατηγορήθηκε πως είχε χρησιμοποιήσει και ναρκωτικές ουσίες.

Ο Κλέιμαν είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ μετά την απολογία του, τονίζοντας πως είναι αθώος. Το τεστ DNA, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έδειξε πως δεν υπήρξε επαφή, ενώ ο δικηγόρος του Ισραηλινού τερματοφύλακα, Γιάνιν Σέγκεφ, ανέφερε πως βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού δεν έδειξε κάποια επίθεση.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Κλέιμαν είναι έτοιμος να υπογράψει και στην νέα του ομάδα… τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως αναφέρεται ο Ισραηλινός τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει με την ομάδα των Ιωαννίνων με τις οριστικές εξελίξεις, δηλαδή υπογραφές και ανακοινώσεις να αναμένονται πολύ σύντομα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ