Αντώναρος: Πολύ σύντομα δεν θα έχω κανένα λόγο να έχω πολιτική συνάφεια με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Βλέπουμε ότι υπάρχουν 6 – 7 υποψήφιοι, (για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ) σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, και λένε ότι «ενδιαφερόμαστε», «θα είμαστε εκεί» και τα λοιπά, ενώ δεν μπορούν να συνεννοηθούν για ένα απλό πράγμα: αν θα συνεδριάσουν το Σάββατο ή την Κυριακή ή την Δευτέρα, για να αποφασίσουν τα διαδικαστικά», τόνισε σε συνέντευξη του ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην ΕΡΤ μεταξύ άλλων, είπε ότι έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα, «πολύ σύντομα δεν θα έχω κανένα λόγο να έχω πολιτική συνάφεια με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Προηγουμένως με ανάρτηση στα social media πυροδότησε αντιδράσεις, καθώς ανέφερε: «Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στο Συριζα-ΠΣ θα έκαναν κάτι απλό: Τα μέλη όλων των κορυφαίων οργάνων θα συνέτασσαν κοινή επιστολή, θα παραιτούνταν ομαδικά και θα ζητούσαν από τον Αλέξη Τσίπρα να αναθεωρήσει την απόφαση του. Ταυτόχρονα θα ζητούσαν την άμεση επανεκλογή του. Αλλά είπαμε…αν…».

«Εγώ πιστεύω ότι αυτοί – επειδή, ξέρετε, το μέγεθός τους είναι πολύ μικρότερο από του Αλέξη Τσίπρα – καλά θα κάνουν να συνεννοηθούν, να κλειστούν όλοι αυτοί σε ένα δωμάτιο, να κλειστούν και να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν. Είναι απλά τα πράγματα. Ξέρετε στην πολιτική, τα μεγάλα παπούτσια θέλουνε και μεγάλα ποδάρια», διευκρίνισε ο κ. Αντώναρος ενώ συμπλήρωσε: «Κανείς από αυτούς δεν μπορεί να διαδεχθεί επάξια, το λέω ξεκάθαρα, τον Αλέξη Τσίπρα».

«Σαν να επιχαίρουν που έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας και σαν να περιμένανε τη στιγμή για να αναλάβουν τη διαδοχή. Αυτά είναι αστεία πράγματα (…) Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που αναφέρονται στα δημοσιεύματα. (…) Εγώ χαίρομαι και σέβομαι τον κύριο Σακελλαρίδη, ο οποίος προ ολίγου, αν δεν κάνω λάθος με επώνυμη δήλωσή του σε ραδιόφωνο, είπε ότι δεν μετέχει σε αυτή την κούρσα».

«Όπως έχω πει από την πρώτη μέρα, δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μετέχω στις διαδικασίες, αλλά ως Έλληνας πολίτης, ο οποίος ήμουνα μάλιστα υποψήφιος σε μια πολύ ενδιαφέρουσα περιοχή και πήρα 7000 κοντά ψήφους, έχω το δικαίωμα να παρεμβαίνω και να λέω ότι θέλω. (…) Εγώ δεν αποστασιοποιούμαι από κάτι στο οποίο μετείχα, αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα, πολύ σύντομα, δεν θα έχω κανένα λόγο να αισθάνομαι οποιαδήποτε πολιτική συνάφεια με αυτό το χώρο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ