“Πάμε σαν άλλοτε…”: Θεατρική παράσταση απόψε στη Νέα Σμύρνη

“Πάμε σαν άλλοτε…”: Θεατρική παράσταση απόψε στη Νέα Σμύρνη

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ “Ιωνικές Γιορτές” του Δήμου Νέας Σμύρνηςδίνει και φέτος, το καθιερωμένο του ετήσιο ραντεβού με τους πολίτες. Όπως κάθε Σεπτέμβρη, το Άλσος Νέας Σμύρνης μετατρέπεται σε μια κοιτίδα τεχνών και σε ένα τόπο συνάντησης δημιουργών και θεατών.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, οι μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές, ποιοτικές μουσικές παραστάσεις, αλλά και νέες μορφές των εικαστικών τεχνών, αποτελούν τα βασικά στοιχεία του φετινού προγράμματος, που φιλοδοξεί να ψυχαγωγήσει, αλλά και να επιμορφώσει τους επισκέπτες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

Όπως δήλωσε και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βαγγέλης Χατζαντουριάν: «Το φετινό πρόγραμμα φιλοδοξούμε να αποτελέσει, για ακόμη μία χρονιά, μια συνέχεια περαιτέρω αναβάθμισης του θεσμού, ως ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ τέχνης και πολιτισμού. Γι’ αυτό το λόγο εντάσσουμε πλήθος άλλων δράσεων και δρώμενων εναλλακτικού χαρακτήρα, συνδυάζοντας διάφορες μορφές έκφρασης τέχνης, με κοινό χαρακτηριστικό την ποιότητα και τις σύγχρονες αισθητικές απαιτήσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των πολιτών κατά την διάρκεια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ».

 

Σήμερα Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου:

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Νέας Σμύρνης και η Θεατρική Ομάδα ‘’ΤσιπουρART’’, με μεγάλη χαρά και προσμονή, σας προσκαλούν στην παράσταση ‘’Πάμε σαν άλλοτε…’’. Πρόκειται για μια συρραφή τριών μονόπρακτων αστικών κωμωδιών των αρχών του 20ού αιώνα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Αντώνης Κρόμπας 

Σκηνογραφία: Σόνια Λιβά 

Κοστούμια: Μυρτώ Καραπιπέρη 

Κίνηση: Λουίζα Κούτρα 

Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Εφραιμίδης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟYΝ

Ο θάνατος του Περικλέους: Ελισάβετ Γκέρκου, Θοδωρής Τσαβαλάς, Μαρίνος Γάσπαρης, Σοφία Σεμπέπου, Αλίκη Λουκά, Μιχάλης Τσάκαλος, Σάκης Μάσχας.

Η πώλησις της Αθηνάς: Παναγιώτης Καπασακάλης, Γιώργος Ευαγγελίδης, Εβίτα Λαγούρα, Γιάννης Δρακουλάκος, Ρούλα Μαρίνου.

Μαύρη παρηγοριά: Ρένα Μαμαλούκα, Χρύσα Παύλου, Χρυσούλα Παπαζότου, Θοδωρής Σπηλιωτόπουλος, Σταυρούλα Μούσιου, Αντρέας Μόγκριτς. Προλογίζει η Ολυμπία Ιωσηφίδου.

 

Πηγή: markos.tv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ