Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο «βιαστής με το τατουάζ»

Ο «βιαστής με το τατουάζ» συνελήφθη, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο» αναφέρει ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος συμπλήρωσε ότι ο δράστης θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του.

Τον καταζητούμενο συνέλαβαν οι αλβανικές Αρχές και τον παρέδωσαν στις 02:30 της Τρίτης στις ελληνικές Αρχές, οι οποίες είχαν ενημερώσει ότι βρίσκεται στην Αλβανία και είχαν ζητήσει την συνεργασία της γειτονικής χώρας. Ο συλληφθείς βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο «βιαστής με το τατουάζ» είχε διαφύγει στην Αλβανία

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία είχε ταυτοποιήσει από το Σάββατο τον άνδρα που καταγγέλλεται για την απόπειρα βιασμού μίας 24χρονης, αλλά και τον βιασμό μίας 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Ο δράστης είχε καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες στην περιοχή γύρω από το σημείο όπου έγιναν οι δύο επιθέσεις. Στα ηλεκτρονικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έγινε ανάλυση του υλικού και απομονώθηκε το πρόσωπο του βιαστή.  Έτσι οι Αρχές είχαν στη διάθεσή τους πολύ καθαρές εικόνες από το πρόσωπο και το σωματότυπό του.

Ο «βιαστής με το τατουάζ» είναι ηλικίας 45 ετών, αλβανικής καταγωγής και δεν είναι σεσημασμένος. Είναι πατέρας δύο παιδιών και η οικογένειά του ζει στην Αλβανία. Στην Ελλάδα δεν εργαζόταν και τον στήριζε οικονομικά η μητέρα του. Ο δράστης είχε καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου, τέσσερις ημέρες μετά την απόπειρα βιασμού της 24χρονης και τον βιασμό της 34χρονης.

Η καταγγελία της 34χρονης για βιασμό ενώ περίμενε το λεωφορείο

Η 34χρονη έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου. Όπως κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. δέχτηκε την επίθεση από τον άνδρα ενώ περίμενε το λεωφορείο σε στάση επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ενώ βρισκόταν στη στάση προκειμένου να πάει στη δουλειά της, την πλησίασε άγνωστος, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, όπου την βίασε.

Η γυναίκα, μόλις απομακρύνθηκε ο δράστης, πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της και περιέγραψε τον άνδρα υποστηρίζοντας πως την προειδοποίησε ότι αν πάει στην Αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό θα την σκοτώσει.

Η απόπειρα βιασμού σε 24χρονη – Όρμησε στο αυτοκίνητό της και της ζήτησε να οδηγήσει σε απόμερο παρκάκι

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ακόμη μια καταγγελία από 24χρονη γυναίκα έγινε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με βίντεο από κάμερα ασφαλείας όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής. Ένας άνδρας με τζιν παντελόνι, φούτερ και άσπρα αθλητικά παπούτσια τρέχει να ξεφύγει. Λίγα μέτρα πιο πέρα, ένα ΙΧ σταματά στην είσοδο καταστήματος με γρήγορο φαγητό με τα αλάρμ αναμμένα. Μια γυναίκα βγαίνει από την πόρτα του οδηγού και σωριάζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων, που εκείνη την ώρα φεύγουν από το μαγαζί. Μια γυναίκα βοηθάει την 24χρονη να σηκωθεί.

Όπως φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές, ένας άνδρας όρμησε στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου της, ενώ βρισκόταν σταματημένη στο φανάρι της Λ. Αμφιθέας, την απείλησε με μεταλλικό αντικείμενο και της ζήτησε να οδηγήσει ως ένα απόμερο παρκάκι. Εκείνη, δεν έχασε την ψυχραιμία της και όταν είδε μπροστά της το ταχυφαγείο που διανυκτέρευε, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητό της και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε 24χρονη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ