Παιδόφιλος στήνει καρτέρι έξω από σχολεία εδώ και 20 χρόνια αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος

Στη σύλληψη ενός 56χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σκανδάλου µε ακόλαστες πράξεις κατά συρροή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα ”ΕΘΝΟΣ”, ο 56χρονος συλλαμβάνεται σχεδόν κάθε χρόνο την τελευταία 20ετία για το ίδιο σοβαρότατο αδίκημα. Φέρεται να πηγαίνει µε το αυτοκίνητό του έξω από σχολεία, φορώντας συνήθως καπαρντίνα, και να επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις μπροστά στα µάτια παιδιών, ηλικίας από 5 έως 13 ετών.

Για τους αστυνομικούς των νοτίων και βορείων προαστίων αποτελεί γνωστή περίπτωση παιδόφιλου στην Αττική, ενώ δεκάδες είναι οι καταγγελίες σε βάρος του από τρομαγμένους γονείς στα τοπικά αστυνομικά τμήματα. Σύμφωνα µε αστυνομικές πηγές, το πρωί της περασμένης Πέμπτης εθεάθη µε το αυτοκίνητό του να προσεγγίζει τα κάγκελα δημοτικού σχολείου στο Μενίδι.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών τον εντόπισαν και κινήθηκαν προς το μέρος του. Εκείνος άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς για να ξεφύγει. Αστυνομικές δυνάμεις πήραν εντολή να αποκλείσουν τις εισόδους της Αττικής Οδού στο Μενίδι και στα Άνω Λιόσια, µε αποτέλεσμα να συλληφθεί τελικά στη λεωφόρο Δημοκρατίας, λίγο πριν εισέλθει στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε ότι πάσχει από βαριά ψυχασθένεια και ομολόγησε ότι τους τελευταίους μήνες έχει προσεγγίσει δημοτικά και νηπιαγωγεία της Αττικής περίπου 60 φορές. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν δύο καπαρντίνες και δίσκοι µε πορνογραφικό περιεχόμενο.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι προέκυψε πως σε πολλές περιπτώσεις ο 56χρονος φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε μαθήτριες, είτε έξω από τα σχολεία είτε την ώρα των διαλειμμάτων. Αίσθηση προκαλεί ότι τον Μάρτιο του 2018 είχε συλληφθεί ξανά γιατί επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε μαθητές δημοτικού σχολείου στη Νέα Ιωνία, και μόλις λίγες ημέρες μετά αφέθηκε ελεύθερος και ξεκίνησε να επισκέπτεται -σχεδόν μέρα παρά μέρα- δημοτικό σχολείο στο Μενίδι.

Η πρώτη φορά που είχε συλληφθεί ήταν το 1998 για ασελγείς πράξεις έξω από δημοτικό σχολείο στο Κορωπί. Στην περιοχή αυτή είχε γίνει γνωστός στους γονείς, που πρόσεχαν για χρόνια τα παιδιά τους για να μην έρθουν ποτέ σε επαφή μαζί του. Τα χρόνια που ακολούθησαν «μετακόμισε» σε άλλες περιοχές των νοτίων και των δυτικών προαστίων. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες έξω από δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας, όπου τον εντόπισαν να προχωρά σε ασελγείς πράξεις σε κοντινή απόσταση από το σχολείο, την ώρα που τα παιδιά έκαναν διάλειμμα.

Σε βάρος του 56χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τµήµα Ασφαλείας Αχαρνών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σκανδάλου µε ακόλαστες πράξεις κατά συρροή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα µε πληροφορίες, ο Ι.Μ. οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο δηµόσιου νοσοκομείου και ανάλογα µε τη γνωμάτευση του τελευταίου να ληφθεί η τελική απόφαση. Ο 56χρονος εξετάστηκε πράγματι από γιατρό ψυχιατρικής κλινικής και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Αστυνομικοί εξέφραζαν χθες την ανησυχία τους ότι ο κατηγορούμενος μπορεί να μεταβεί ξανά σε σχολεία για να προβεί σε ασελγείς πράξεις.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ