Ομολόγησε ο αστυνομικός που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τη δολοφονία ενός 7χρονου κοριτσιού από τον ίδιο τον πατέρα της στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 48χρονος δράστης, αστυνομικός και στο επάγγελμα, το μεσημέρι της Τρίτης στραγγάλισε την ανήλικη κόρη του μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν στην οδό Νεμέας. Ο παιδοκτόνος υπηρετεί στα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

Ο  48χρονος τηλεφώνησε στις αρχές και ζήτησε να παραδοθεί. Αυτή την ώρα βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου φέρεται να να έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε αμέσως στον τόπο του εγκλήματος, όμως οι προσπάθειες που έγιναν για να κρατηθεί στη ζωή το κοριτσάκι απέβησαν άκαρπες. Ήταν ήδη αργά…

 

Στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζεται ο μικρός δρόμος που διέμενε το μικρό κοριτσάκι που βρήκε φρικτό θάνατο. Με τη βοήθεια του Google Maps, «περπατήσαμε» στην οδό Νεμέας, από τη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου, έως τη συμβολή της με την οδό Θάλειας.

Σημειώνεται ότι γείτονες ανέφεραν στο thestival.gr ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες τα πατζούρια του διαμερίσματος ήταν ερμητικά κλειστά.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: GOOGLE MAPS

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικός σκότωσε την 7χρονη κόρη του

 

 

 

 

Πηγή φωτό: Googlemaps

 

Διαβάστε επίσης

 Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικός σκότωσε την 7χρονη κόρη του

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ