Οικογένεια-έμποροι ναρκωτικών – Αρχηγός η μητέρα – ΦΩΤΟ ντοκουμέντο

Familia drugs, οικογένεια εμπόρων ναρκωτικών έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών της ασφάλειας του αεροδρομίου. Έπειτα από παρακολούθηση αρκετών ημερών, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σε ένα οικογενειακό τριώροφο σπίτι στη Γλυφάδα και εκεί ανακάλυψαν ότι και η διακίνηση ναρκωτικών που γινόταν, με ορμητήριο το τριώροφο, ήταν οικογενειακή υπόθεση.

Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η έκπληξη όταν διαπίστωσαν ότι αρχηγός της “φαμίλιας” των εμπόρων ναρκωτικών ήταν η 67χρονη μητέρα και μέλη ο 70χρονος πατέρας και ο 34χρονος γιος.

Διακινούσαν κοκαΐνη και χασίς ενώ το σπίτι τους το είχαν μετατρέψει σε φρούριο με κάμερες καθώς το “επισκέπτονταν” χρήστες που προμηθεύονταν τη δόση τους. Μόλις οι χρήστες χτυπούσαν το κουδούνι, η 67χρονη έβγαινε στο μπαλκόνι, έβλεπε ποιος ήταν και τους έκανε νόημα να μπουν από την πλαϊνή είσοδο για να μην γίνονται αντιληπτοί. Για την αγοραπωλησία των ναρκωτικών είχαν και έναν συνεργάτη ο οποίος έκλεινε ραντεβού με αγοραστές στο αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος”.

Μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν ναρκωτικά ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που αποκαλύπτει το enikos.gr, έκρυβαν τα χρήματα σε βάζο και διατηρούσαν βιβλίο εισόδων-εξόδων!

ναρκωτικά

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 12-12-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, τέσσερις (4) ημεδαποί (τρεις  άνδρες και μία γυναίκα) για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα, της εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης, από την ανωτέρω Υπηρεσία, υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών στους χώρους στάθμευσης του εμπορικού πάρκου του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αποκαλύφθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας, με ορμητήριο οικία στη Γλυφάδα.

Αρχηγικό ρόλο είχε η ημεδαπή συλληφθείσα, η οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν υπεύθυνη για την προμήθεια, αποθήκευση και πώληση των ναρκωτικών ουσιών, είτε απευθείας σε αγοραστές είτε στα άλλα μέλη της οργάνωσης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

Τα μέλη της ομάδας, κατά τη διάρκεια της εγκληματικής τους δράσης, χρησιμοποιούσαν δύο (2) «επιχειρησιακά» αυτοκίνητα, λάμβαναν μέτρα προφύλαξης, στο πλαίσιο των οποίων είχαν τοποθετήσει εξωτερικά της οικίας-ορμητήριο στη Γλυφάδα κάμερες, με σκοπό να ελέγχουν το χώρο αλλά και τα άτομα πριν εισέλθουν σε αυτήν.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν :

 

  • ποσότητα κάνναβης βάρους -1.144,1- γραμμαρίων
  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -156,1- γραμμαρίων
  • το χρηματικό ποσό των -17.200,4- ευρώ
  • ζυγαριά ακριβείας
  • μαχαίρι
  • υλικά για συσκευασία ναρκωτικών
  • -3- κάμερες κλειστού κυκλώματος με καταγραφικό
  • -9- κινητά τηλέφωνα
  • -2- «επιχειρησιακά» αυτοκίνητα
  • ιδιόχειρες σημειώσεις

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ