Οι έμποροι του Πειραιά για την ΕΡΤ

Οι έμποροι του Πειραιά για την ΕΡΤ

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση για το λουκέτο στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση

 

“Σε μια περίοδο που η Ελλάδα παλεύει για το καλύτερο, η αγορά και το εμπόριο βρίσκονται για μια ακόμη φορά εν μέσω διασταυρούμενων πυρών, εξουθενωμένοι από την πολυετή πλέον ύφεση και μόνοι απέναντι στις τρομακτικές συντελούμενες αλλαγές στον εμπορικό χάρτη της χώρας.

 

Η συνεχής εφαρμογή σε κάθε επίπεδο του δόγματος του ΣΟΚ αιφνιδιάζει και δημιουργεί απώλειες στον σκληρό αγώνα μας για επιβίωση.

 

Για εμάς πια δεν είναι τίποτα τυχαίο, ούτε βέβαια δημοκρατικό και οι ακολουθούμενες πολιτικές έχουν σαν αποτέλεσμα η χώρα να διολισθαίνει συνεχώς στην πλήρη οικονομική απαξίωση και οριστική κατάρρευση.

 

Πιστεύουμε, ότι το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης, που επί σειρά ετών οι ίδιοι πολιτικοί την έκαναν «αμαρτωλή», δεν θα φέρει την αναμενόμενη εξυγίανση και εξορθολογισμό, μιας και οι πραγματικοί υπαίτιοι δεν μπορούν τώρα να γίνουν σωτήρες.

 

Θεωρούμε, ότι το σήμα της αγαπημένης μας ΕΡΤ πρέπει να συνεχίσει να εκπέμπει πανελλήνια και παγκόσμια, όπως με τον ίδιο τρόπο πρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία του και το ελληνικό εμπόριο

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, θα παραμείνει πιστός στην δημοκρατία και στους θεσμούς και καλεί τους καθ΄ύλην αρμόδιους πολιτικούς μας να επιδείξουν τη δέουσα προσοχή, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, για την αποκατάσταση ενός πιο ευοίωνου για τη χώρα μας κλίματος”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ