Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Πάτρα: 24χρονος επισκέπτης του καρναβαλιού έπεσε σε λάκκο 5 μέτρων – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Από ύψος 5 μέτρων έπεσε ένας 24χρονος στην Πάτρα, που είχε πάει με τους φίλους του για το καρναβάλι.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα thebest.gr, ο 24χρονος μπήκε σε χώρο στην οδό Παντοκράτορος, πίσω από το ύψος του Αρχαίου Ωδείου, όπου υπάρχουν χόρτα.

Ανάμεσα στα χόρτα υπάρχει και ένας μεγάλος λάκκος σαν πηγάδι, αφύλακτος. Αποτέλεσμα ήταν ο άνδρας να πατήσει μέσα στο λάκκο και να… εξαφανιστεί, αφήνοντας άφωνους τους φίλους του οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Επικράτησε πανικός και σήμανε συναγερμός. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική η οποία απεγκλώβισε τον 24χρονο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ευτυχώς χωρίς να φέρει σοβαρά τραύματα.

Κέρκυρα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνικής Αντιστάσεως – Μηχανή προσέκρουσε σε κολώνα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (16/3) στην Κέρκυρα, επί της Εθνικής Αντιστάσεως, με θύμα έναν άνδρα.

Ο άτυχος νέος επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, όταν για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολώνα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος  διενεργεί η τροχαία της Κέρκυρας.

Θεσσαλονίκη: Πορεία στο κέντρο μετά την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στο ΑΠΘ – ΦΩΤΟ

Πορεία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου (16/3) μετά την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στο ΑΠΘ.

Ειδικότερα, 300 περίπου άτομα, φοιτητές και αντιεξουσιαστές, συγκεντρώθηκαν μετά από σχετικό κάλεσμα και κινήθηκαν προς τα δυτικά της πόλης επί της Εγνατίας οδού, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στην αστυνομική επιχείρηση εντός του πανεπιστημίου.

Νωρίτερα, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε 49 προσαγωγές ατόμων αλλά και σε έλεγχο εντός του κτιρίου της ΣΘΕ, όπου εντόπισαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων κράνη, στυλιάρα και πανό.

Πατρινό Καρναβάλι: Ηχείο έπεσε στο κεφάλι κοπέλας κατά τη διάρκεια της παρέλασης

Ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια της Νυχτερινής Ποδαράτης Παρέλασης, όταν ένα ηχείο από αυτά που μεταδίδουν μουσική για την παρέλαση, έπεσε στο κεφάλι κοπέλας και την τραυμάτισε.

Το ατύχημα έγινε στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη ενώ στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Άνδρας έπεσε στη θάλασσα στο στενό Πέραμα-Σαλαμίνα – Βίντεο από τη διάσωσή του

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2023, όταν άνδρας βρέθηκε να επιπλέει «μεσοπέλαγα» στο στενό μεταξύ Περάματος και Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, το φέρι μποτ της γραμμής εντόπισε τον άνδρα, ο οποίος βρέθηκε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι επιβάτες παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα, την επιχείρηση διάσωσης του άνδρα, από τα μέλη του πληρώματος του φέρι μποτ.

Έρευνα διεξάγει το Λιμενικό Σώμα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αιτία της πτώσης του άνδρα στη θάλασσα.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης του «ναυαγού»

Ιλισσός: Κινδύνευσε παρέα παιδιών όταν «φούσκωσε» ο ποταμός

Η έντονη βροχόπτωση στην Αττική σήμερα παρά λίγο να οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα, καθώς μία παρέα παιδιών εγκλωβίστηκε στον Ιλισσό.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook ο λογαριασμός Forecast Weather Greece φαίνεται μία παρέα παιδιών που απεγκλωβίζεται από τον ποταμό. Η παρέα των παιδιών έκανε ποδήλατο μέσα στον ποταμό.

Από την ξαφνική βροχόπτωση «φούσκωσε» ο ποταμός και ξαφνικά τα παιδιά εγκλωβίστηκαν στην άκρη του ποταμού. Η παρέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση.

Βίντεο: Τάκης Κολοκυθάς/ Forecast Weather Greece

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ