Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Λαμία: Παραβίασε το STOP στην κατηφόρα κι έγινε καραμπόλα – ΦΩΤΟ

Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, στη Λαμία.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (1/1) στη συμβολή των οδών Μακροπούλου και Τσιριμώκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η οδηγός του Lancia κατεβαίνοντας την οδό Τσιριμώκου παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα λευκό BMW που κινούταν κανονικά επί της οδού Μακροπούλου.

Μετά τη σύγκρουση το Lancia έπεσε πάνω σε ένα ασημί Nissan, που ήταν παρκαρισμένο στην κατηφόρα και το οποίο στη συνέχεια χτύπησε το λευκό Qashqai, που ήταν παρκαρισμένο μπροστά του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας βρέθηκαν στο σημείο για την καταγραφή του τροχαίου που ευτυχώς είχε μόνο υλικές ζημιές.

Δείτε φωτογραφίες

Χανιά: Έξαλλη «καρατέκα» τα βάζει με βιτρίνα και… ευτυχώς χάνει – ΒΙΝΤΕΟ

Τον θυμό της σε βιτρίνα καταστήματος ξέσπασε μία νεαρή γυναίκα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στα Χανιά.

Η νεαρή «συνελήφθη» από τις κάμερες να περπατάει στην Παλιά Πόλη την βραδιά που άλλαζε ο χρόνος και χωρίς καμία προφανή αιτία να ρίχνει κλωτσιά στη βιτρίνα ενός μαγαζιού.

Ευτυχώς, δεν κατάφερε να χτυπήσει δυνατά την βιτρίνα, γιατί πιθανότατα θα είχε κοπεί, ωστόσο, αυτό δεν την πτόησε και με άλλο χτύπημα γκρέμισε ένα ξύλινο πάνελ.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η γυναίκα πιθανόν είναι αλλοδαπή και βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δείτε το βίντεο:

Πρόσκρουση δεξαμενόπλοιου με σημαία Τουρκίας σε λιμενικές εγκαταστάσεις στο Βαθύ Αυλίδας – Συνελήφθη ο πλοίαρχος

Δεν αναφέρθηκε θαλάσσια ρύπανση ή εισροή υδάτων από την πρόσκρουση δεξαμενόπλοιου με σημαία Τουρκίας στον προβλήτα λιμενικών εγκαταστάσεων στη θαλάσσια περιοχή Βαθύ Αυλίδας στο νότιο Ευβοϊκό Κόπλο.

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης του πλοίου που μετέφερε 2.200 μετρικούς τόνους καυστικής σόδας, ενώ στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη ο πλοίαρχος του δεξαμενόπλοιου για παραβάσεις των άρθρων περι θαλάσσιας συγκοινωνίας και αποφυγής συγκρούσεων.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπίστωσαν ρήγμα επί της δεξιάς μάσκας του δεξαμενόπλοιου μήκους 1.10 μέτρων πάνω από τα έξαλλα.

Από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ το πλοίο προσέδεσε ασφαλώς.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του Δ/Ξ πλοίου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Εύβοια: Νεκρός εντοπίστηκε 19χρονος τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στα Ψαχνά, στην Εύβοια. Ένας 19χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε νεκρός στο υπόστεγο του σπιτιού, όπου διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας evima.gr, ο 19χρονος ήταν απαγχονισμένος και όλα δείχνουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Η σορός του 19χρονου, ινδικής καταγωγής, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κόρινθος: Άγρια συμπλοκή μέρα μεσημέρι και 27 προσαγωγές – Πεδίο μάχης η πόλη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Σύρραξη μέρα μεσημέρι στο πιο κεντρικό σημείο της Κορίνθου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές δύο ομάδες Ρομά, ξεκίνησε από μία λογομαχία και γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με τους εμπλεκόμενους να πιάνονται στα χέρια και την περιοχή να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthostv.gr, οι καταστηματάρχες μπήκαν άρον άρον μέσα στις επιχειρήσεις τους και έμειναν εκεί προκειμένου να προστατευτούν, ενώ πολλοί ήταν οι πολίτες που έτρεχαν στον πεζόδρομο της πόλης για να αποφύγουν τα αντικείμενα, που εκτόξευαν οι νεαροί.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που προχώρησαν σε 27 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Δείτε όσα αναφέρει για το περιστατικό ο Πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας, Χρήστος Βλαχοπάνος:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ