Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Δέχθηκε τις ευχές πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας -ΒΙΝΤΕΟ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμμετείχε στη δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών για τον εορτασμό του νέου έτους. Στη συνέχεια δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ευχές από εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας.

Ανάμεσα στις ευχές ξεχώρισαν αυτές που αντάλλαξε η κ. Σακελλαροπούλου με την ηγεσία του Αρείου Πάγου επισημαίνοντας ότι για πρώτη φορά είναι όλες γυναίκες.

Παρόντα ήταν και παιδιά από τα παιδικά χωριά SOS Ελλάδος, τα οποία, αφού αντάλλαξαν με την Πρόεδρο ευχές και δώρα, την ακολούθησαν στην Προεδρική Φρουρά, όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής του Στρατοπέδου.

Η κυρία Σακελλαροπούλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Φρουράς και αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με τους Εύζωνες και τα στελέχη του στρατοπέδου. Απευθυνόμενη ειδικά στα παιδιά, η Πρόεδρος αναφέρθηκε στη λειτουργία, τη μακραίωνη ιστορία και τη διεθνή ακτινοβολία των Ευζώνων και εξήρε το δύσκολο και υψηλό έργο της Προεδρικής Φρουράς, που συμβολίζει τους αγώνες και τη συνέχεια του έθνους και συγκινεί ολόκληρο τον ελληνισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ