Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Πάρος: Συνελήφθη 29χρονος για αποπλάνηση ανηλίκου

Ανάστατη και σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Πάρο από περιστατικό παιδεραστίας στο νησί

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από χθες 29χρονος κάτοικος του νησιού, με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της αποπλάνησης ανήλικων κοριτσιών

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας cyclades24.gr, ο 29χρονος είχε συνάψει σχέσεις με ανήλικα κορίτσια κάτω των 15 ετών και προέβαινε σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η σύλληψη του 29χρονου ήταν προϊόν αστυνομικής έρευνας και δεν υπήρξε καταγγελία από κάποιο από τα ανήλικα κορίτσια ή τις οικογένειές τους.

Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη χθες (21 Νοεμβρίου 2022) το απόγευμα στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση ανηλίκων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, ο δράστης είχε συνάψει σχέσεις με ανήλικες και προέβαινε, κατά περίπτωση σε ερωτικές πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα μαζί τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκίνητων στο Πλαγιάρι – Δύο τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 22 Νοεμβρίου στην περιοχή Πλαγιάρι, στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, λίγο μετά τις 21:30 τέσσερα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία και μετέφεραν τους δύο τραυματίες στο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση κουκουλοφόρων σε αστυνομικούς της Τροχαίας

Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί της Τροχαίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά τις 21:30, πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους του κέντρου από αντιεξουσιαστές, με αφορμή τα όσα συνέβησαν το απόγευμα στα Προσφυγικά, στην Αθήνα. Η πορεία των ατόμων κατέληξε στη συμβολή των οδών Καρμπολά και Μακεδονικής Αμύνης.

Ομάδα 5-6 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εξήλθε από τον κύριο όγκο των διαδηλωτών και κινήθηκε προς δικυκλιστές αστυνομικούς της Τροχαίας που βρίσκονταν στην οδό Ολύμπου προκειμένου να ρυθμίζουν την κυκλοφορία λόγω της πορείας που ήταν σε εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας πρόλαβαν να επιβιβαστούν στις μοτοσικλέτες τους και να διαφύγουν, πλην όμως δέχθηκαν χτυπήματα από τους κουκουλοφόρους σε αυτές.

Θεσσαλονίκη: Δύο προσαγωγές για επεισόδιο μεταξύ ατόμων στο κέντρο

Σε δυο προσαγωγές προχώρησαν οι Αρχές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έπειτα από συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ ισάριθμων ανδρών.

Οι δυο συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αφορμή, μπροστά από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Δέξιας στην περιοχή της Καμάρας, ανταλλάσσοντας βρισιές, μπουνιές και κλωτσιές.

Ωστόσο, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονταν δίπλα στο σημείο, αντιλήφθηκαν την ένταση και έσπευσαν για να καθησυχάσουν τα πνεύματα.

Οι δυο άνδρες δε φάνηκε να παίρνουν από… λόγια και συνέχισαν να λογοφέρουν, καταφέρνοντας μάλιστα να αποφύγουν τους αστυνομικούς και να συμπλακούν εκ νέου.

Τότε, οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κάλεσαν ενισχύσεις και πέρασαν χειροπέδες στους δυο, προχωρώντας στην προσαγωγή τους.

Τα άτομα οδηγήθηκαν στο ΑΤ Λευκού Πύργου.

Λήμνος: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – Ανησυχία και έντονη αναστάτωση των κατοίκων

Συνεχίζεται η ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Λήμνο, μετά τις φωτιές που ξέσπασαν το απόγευμα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου.

Τα πύρινα μέτωπα εξακολουθούν να μαίνονται, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, μέχρι στιγμής δεν έχουν απειληθεί οικιστικές ζώνες.

Η φωτιά καίει σε διάφορα σημεία χορτολιβαδικές εκτάσεις στον Άγιο Δημήτρη, τις Σαρδές και τη Δάφνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα limnosfm100.gr, έχει καεί ένα εκκλησάκι, ενώ οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα προκειμένου να απομακρύνουν τα ζώα τους από την περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 8 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχάνημα έργου του Ελληνικού Στρατού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ