Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Ηγουμενίτσα: Απαγχονισμένος βρέθηκε 50χρονος πατέρας τριών παιδιών

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ηγουμενίτσα, το πρωί του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας 50 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τον άτυχο άντρα εντόπισε απαγχονισμένο στην αποθήκη του, ένα συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, όμως, ήταν όμως ήδη πολύ αργά για τον 50χρονο, πατέρα τριών παιδιών, όπως αναφέρει το thespro.gr.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστοι.

Καλαμάτα: Κατέρρευσε τμήμα μπαλκονιού – Μία τραυματίας

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον πεζόδρομο της οδού Γερμανού, στην Καλαμάτα, όταν τμήμα μπαλκονιού όπου στεγάζεται το Επιμελητήριο Μεσσηνίας υποχώρησε.

Εκείνη τη στιγμή από το πολυσύχναστο σημείο διέρχονταν δύο γυναίκες, με τη μια να τραυματίζεται ελαφρά στο πόδι, από τα αντικείμενα που έπεσαν στο έδαφος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα tharrosnews.gr, πέρα από τσιμέντο, έπεσε και σιδερένιος οπλισμός που υπήρχε στο μπαλκόνι και καθαρά από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Τελικά, η μία γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας αφού ένοιωθε πόνους στο πόδι από αντικείμενο που έπεσε.

Να σημειωθεί ότι το σημείο αποκλείστηκε από την αστυνομία.

Γρεβενά: Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο διακεκριμένος πιανίστας Γιώργος Καραγιάννης

Πέθανε σήμερα σε ηλικία μόλις 36 ετών ο διακεκριμένος Γρεβενιώτης πιανίστας, Γιώργος Καραγιάννης, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου, την οποία και πάλεψε με γενναιότητα, καθώς κατάφερε αρχικά να την αντιμετωπίσει και να επιστρέψει στα αγαπημένα του πλήκτρα, κυκλοφορόντας μάλιστα και ένα δίσκο. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε στα τέλη του καλοκαιριού και επέλεξε να γυρίσει με την αγαπημένη του σύζυγο βιολίστρια, Elisa van Beek στη πόλη όπου γεννήθηκε.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό Γρεβενών, Ευαγγελίστριας της Θεοτόκου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ