Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τροχαίο στην παλαιά ΕΟ Αθηνών-Θηβών: Ανετράπη νταλίκα που μετέφερε ζώα – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Τραγωδία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ μία νταλίκα που μετέφερε ζώα, ανετράπη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τραυματισμό του ανήλικου συνοδηγού που μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο.

Τροχαίο
Πηγή: Radiothiva.gr

Λόγω του τροχαίου είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων Revoil , και στα δύο ρεύματα, αλλά πλέον αποκαταστάθηκε.

Σεισμός 3,1 Ρίχτερ στη Θεσσαλονίκη

Σεισμός μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 5 χλμ. Νοτιοανατολικά της Περαίας, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 15,5 χλμ.

Σεισμός

Φωτιά σε κοντέινερ στη ΒΙ.ΠΕ Λαμίας – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής στην πυροσβεστική, καθώς ξέσπασε φωτιά σε χώρο εργοστασίου στη ΒΙ.ΠΕ Λαμίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε σε κοντέινερ στον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου, λίγο πριν από τις 22:30.

Λόγω των εύφλεκτών υλικών που υπάρχουν στο εργοστάσιο, υπήρξε μεγάλη και άμεση κινητοποίηση από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες για την γρήγορη αντιμετώπιση του συμβάντος.

Συγκεκριμένα επιχείρησαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα με επικεφαλής τη Διοικήτρια της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Γιάννα Γιάννη, με την φωτιά να ελέγχεται πλήρως λίγο μετά τις 11:00’ το βράδυ καταφέρνοντας να σώσουν μέρος του κοντέινερ και του περιεχομένου του.

Εύβοια: 69χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της

Ακόμα ένα άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά στην Εύβοια, ένας μεθυσμένος 79χρονος ξυλοφόρτωσε την 69χρονη γυναίκα του.

Χτυπώντας της σε όλο της το σώμα ο 79χρονος προκάλεσε στη σύζυγό του εκδορές και μώλωπες με τη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Καρύστου καθώς ήταν τραυματισμένη στα χέρια και τα πόδια.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή (13/10) στα Νέα Στύρα και σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr πρόκειται για ζευγάρι Ολλανδών που παραθερίζει στην περιοχή.

Γείτονες άκουσαν τις φωνές και ειδοποίησαν την Αστυνομία ενώ όπως δήλωσαν στο evima.gr, είχε προηγηθεί μεταξύ τους έντονος διαπληκτισμός. Άμεσα στο σημείο έφτασαν Αστυνομικοί του ΑΤ Καρύστου, συνέλαβαν τον 79χρονο και αύριο αναμένεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα Χαλκίδας.

Τραγωδία στον Έβρο: Aγρότης έπαθε ηλεκτροπληξία εν ώρα εργασίας – Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος που πήγε να τον σώσει

Ένας 53χρονος αγρότης και ένας 17χρονος χτυπήθηκαν από ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης με αποτέλεσμα ο πρώτος να καταλήξει ακαριαία και ο δεύτερος να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα στην αγροτική περιοχή Αρδανίου, όπου ο 53χρονος αγρότης συγκόμιζε το βαμβάκι που είχε καλλιεργήσει, με τη βαμβακομηχανή του.

Ενώ δούλευε, το καλάθι του ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατο του 53χρονου, ενώ και ο 17χρονος που προσπάθησε να τον σώσει, χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα. Όλη η παραγωγή βαμβακιού άρπαξε φωτιά.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Βόλος: Απόδραση από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων – Άνοιξαν τρύπα στην σκεπή – ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Νέας Ιωνίας Βόλου μετά την ειδοποίηση που είχαν οι Αρχές για δυο ανήλικους, οι οποίοι άνοιξαν τρύπα στη στέγη του κτιρίου με σκοπό να αποδράσουν.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, στο σημείο επιχειρούν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και το προσωπικό του ιδρύματος με σκοπό τον εντοπισμό τους.

Δείτε φωτογραφίες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ