Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Χανιά: Aυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι έπειτα από τροχαίο – Ένας τραυματίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Χανιά το απόγευμα της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο προς Αγία μετά τις αγροτικές φυλακές, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα το ένα να εκτραπεί και να πέσει σε παρακείμενο χαντάκι.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ένα άτομο το οποίο παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Η Τροχαία Χανίων από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο για την καταγραφή και διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος.

Λέσβος: Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 47 μετανάστες από το Λιμενικό – ΒΙΝΤΕΟ

Στον εντοπισμό και τη διάσωση 47 μεταναστών προέβησαν τo βράδυ της Δευτέρας (11/9), στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην Λέσβο.

Συγκεκριμένα, Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε συνεργασία με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ευρισκόμενο σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε πνευστή λέμβο με 47 επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή Συκαμιάς, άμεσα τους περισυνέλλεξε με ασφάλεια και τους μετέφερε όλους στον λιμένα Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια παραδόθηκαν σε στελέχη της Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής και μεταφέρθηκαν σε χώρο Καραντίνας Κ.Υ.Τ. «Μαυροβούνι».

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Κρήτη: Νεκρός ανασύρθηκε 67χρονος από παραλία του Ηρακλείου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/09) από τη θαλάσσια περιοχή των Γουρνών Ηρακλείου ένας 67χρονος .

Ειδικότερα, στον 67χρονο αλλοδαπό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Κακοκαιρία Daniel: Ψάρια κολυμπούν στα λασπόνερα στο κέντρο της Λάρισας μετά την υπερχείλιση του Πηνειού – ΒΙΝΤΕΟ

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές που προκάλεσε το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel στη χώρα μας με τις πληγές να παραμένουν ανοιχτές και στην Θεσσαλία.

Οι περισσότερες περιοχές που έχουν πληγεί μετατράπηκαν σε τεράστιες λίμνες λάσπης, ενώ την ίδια ώρα απαρηγόρητοι είναι χιλιάδες κάτοικοι, που είδαν μέσα σε λίγα λεπτά τους κόπους μιας ζωής να παραδίδεται στα ορμητικά νερά.

Ειδικότερα, η υπερχείλιση του Πηνειού έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε πολλά σημεία της Λάρισας και παράλληλα στα πλημμυρισμένα νερά εντοπίζονται από νεκρά ζώα μέχρι και μεγάλα ψάρια.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι βίντεο που ανέβασε στο TikTok κάτοικος της περιοχής, στο οποίο φαίνονται μεγάλα ψάρια να κολυμπούν κάτω από τα λασπόνερα.

Δείτε το Βίντεο

@vagis1975♬ sonido original – guitar_addiction

Πάτρα: Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών – Προσαγωγές έπειτα από κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου στην οδό Ιεροθέου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24.news, επικράτησε ένταση με αποτέλεσμα στο σημείο να κληθεί η Αστυνομία, ισχυρή δύναμη της οποίας έσπευσε στην περιοχή με σκοπό να διαχωρίσει τους δύο άνδρες.

Τα δύο άτομα προσήχθησαν από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για όπλα και ναρκωτικά

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο άνδρες ηλικίας 30 και 42 ετών το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες αναφορικά με τη δράση των κατηγορουμένων στην διακίνηση κοκαΐνης, ακατέργαστης κάνναβης και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας τους εντόπισαν και πιστοποίησαν την εγκληματική τους δράση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας 20χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 2 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Όπως διαπιστώθηκε, τις είχε προμηθευτεί νωρίτερα από σπίτι στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας την οποία χρησιμοποιούσαν οι κατηγορούμενοι για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Αργότερα, συνελήφθη στο συγκεκριμένο σπίτι 27χρονος αλλοδαπός, λίγο πριν προβεί στην αγορά των ναρκωτικών που είχε προσυμφωνήσει με τους διακινητές.

Τέλος, σε κοντινό σημείο από το σπίτι, όπου πραγματοποιούσαν μέρος των συναλλαγών τους, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς ο 30χρονος και ο 42χρονος.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛΑΣ οι δύο κατηγορούμενοι προκειμένου να ματαιώσουν τη σύλληψή τους, προέβαλαν σθεναρή αντίσταση, ενώ οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους δεσμεύσουν.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω σπίτι στην Αγία Βαρβάρα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

•23,5 γραμμ. κοκαΐνης,

•198 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,

•3,4 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,

•καραμπίνα,

•115 φυσίγγια καραμπίνας,

•το χρηματικό ποσό των 1.965 ευρώ,

•2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

•3 κινητά τηλέφωνα,

•συσκευή καταγραφής βιντεοληπτικού υλικού με 3 επιτοίχιες κάμερες,

•3 μεταλλικές κουτάλες και

•πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Λάρισα: Ένταση και χημικά στο κέντρο της πόλης σε πορεία για τις πλημμύρες – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση με χημικά επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Λάρισας, κατά η διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας για τις καταστροφές από την πρόσφατη κακοκαιρία Daniel.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, για άγνωστη αιτία, στο ύψος του Δικαστικού Μεγάρου σημειώθηκε ένταση, με την αστυνομία να προχωρά σε χρήση χημικών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ