Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Ερέτρια: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 75χρονη λουόμενη

Νεκρή εντοπίστηκε 75χρονη το απόγευμα της Τρίτης 8 Αυγούστου στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ανδρέα στην Ερέτρια.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τη Λιμενική Αρχή Ερέτριας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Τροχαίο στην Αργολίδα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε δέντρο – Στο νοσοκομείο ο οδηγός – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αργολίδα το απόγευμα της Τρίτης 8 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 19.30 χθες το απόγευμα στον δρόμο από Λάλουκα προς Αγία Τριάδα στην Αργολίδα, όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε πορτοκαλεώνα.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε κορμό δέντρου με αποτέλεσμα ο οδηγός του οχήματος να τραυματιστεί σοβαρά.

Στην συνέχεια, τον τραυματία οδηγό μετέφεραν φίλοι του με ιδιωτικό μέσο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε η Πυροσβεστική και η αστυνομία που διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

 

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην Ξάνθη

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση το βράδυ της Τρίτης 8 Αυγούστου στον δήμο Τοπείρου στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την πυροσβεστική, για την κατάσβεση στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, η φωτιά έκαιγε χορτολιβαδική έκταση, ενώ δεν απειλήθηκαν σπίτια.

Τέλος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες η φωτιά πλησίασε κοντά στην Εγνατία Οδό, ωστόσο οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν να την περιορίσουν προτού φτάσει στην άσφαλτο.

Αργολίδα: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε παλιό εργοστάσιο

Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρυσαν οι αστυνομικοί που εισήλθαν στο παλιό εργοστάσιο της ΡΕΑ, στην Αργολίδα το απόγευμα της Τρίτης 8 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδει το «Αργολικές Ειδήσεις», νεκρός εντοπίστηκε ένας 41χρονος μέσα στο χώρο του εργοστασίου. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται ότι πρόκειται για χρήστη ουσιών.

Στο χώρο του εργοστασίου έσπευσαν η ασφάλεια Ναυπλίου και η Σήμανση που διενεργούν  έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του  άνδρα που εντοπίστηκε.

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Ξάνθη – ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα λίγο έξω από την πόλη της Ξάνθης με κατεύθυνση προς την Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική στις 22:20 το βράδυ για φωτιά που εκδηλώθηκε στον δήμο Τοπείρου στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική οι φλόγες καίνε σε χαμηλή βλάστηση και για την κατάσβεση επιχειρούν αυτή την ώρα 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το politic.gr, το πύρινο μέτωπο καίει χορτολιβαδική έκταση και βρίσκεται κοντά σε μαντρί.

Οι φλόγες όπως  φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το τοπικό μέσο κατευθύνονται προς την άσφαλτο της Εγνατίας Οδού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην απέναντι πλευρά υπάρχουν κατοικίες.

Δείτε το Βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ