Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: «Η μεγαλύτερη ευλογία, τιμή και χαρά» – Το συγκινητικό μήνυμα στο τέταρτο παιδί της

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της βιώνει η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Η μεγαλύτερη από τις αδερφές της οικογένειας περιμένει το τέταρτο παιδί της και πρώτο με τον σύζυγό της και διάσημο μουσικό Τράβις Μπάρκερ.

Το ζευγάρι ήθελε πολύ ένα παιδί και μάλιστα είχε μοιραστεί και την προσπάθεια του να το αποκτήσει, στο reality show που έχει η οικογένεια των Καρντάσιανς. Η Κόρτνεϊ έχει ήδη τρία παιδιά, τον Μέισον, την Πενέλοπι, και τον Ρέιν, από την μακροχρόνια σχέση της με τον Σκοτ Ντίστικ. Από την άλλη ο Τράβις Μπάρκερ έχει επίσης τρία παιδιά τον Λάντον, την Αλαμπάμα και την Ατιάνα από τον γάμο του Σάνα Μόουκλερ. Η Ατιάνα δεν είναι βιολογικό του παιδί, είναι κόρη της Σάνα από την σχέση της με τον Όσκαρ ντε λα Χόγια. Όμως ο Τράβις την μεγαλώνει από τότε που ήταν πολύ μικρή και έχουν αναπτύξει με τα χρόνια μια βαθιά σχέση πατέρα και κόρης. Μάλιστα η Ατιάνα μένει μαζί του, όπως και τα άλλα δύο παιδιά του.

 

 

Η Κόρτνεϊ με τον Τράβις έκαναν τρεις πολύ ξεχωριστές γαμήλιες τελετές πέρυσι, με την τρίτη να είναι και η πιο φαντασμαγορική. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ιταλία σε μία πολύ ιδιαίτερη τελετή με την Καρντάσιαν να επιλέγει ένα ιδιαίτερο νυφικό και τους καλεσμένους να είναι ντυμένοι σε παρόμοιο ύφος.

 

Σημειώνεται ότι τον Ιούνιο Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Τράβις Μπάρκερ, ανακοίνωσαν πως περιμένουν το μωρό τους, εκπλήσσοντας τους πάντες. Μάλιστα λίγες ημέρες μετά έμαθαν πως θα είναι αγοράκι και φυσικά το μοιράστηκαν άμεσα με τους φανς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

Το μήνυμα στον γιο της

Από την πλευρά της, Καρντάσιαν θέλησε να εκφράσει το πόσο χαρούμενη είναι με το γεγονός πως θα γίνει ξανά μαμά με ένα post στο οποίο ποζάρει φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι. Μάλιστα, δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ στην λεζάντα γράφει: «Το να σε μεγαλώνω μέσα μου, γιε μου, είναι η μεγαλύτερη ευλογία, τιμή και χαρά». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ