Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τροχαίο ατύχημα στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης – Ένας τραυματίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας από τους δύο οδηγούς.

Οι Πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα

Τραγωδία στη Νάουσα: Άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του έπειτα από φωτιά σε μονοκατοικία

Τραγωδία τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Νάουσα, καθώς, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία της περιοχής εντοπίστηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Μεταξουργείο: Φωτιά σε ακατοίκητο κτίριο

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα σε ακατοίκητο κτίριο στις οδούς Ακομινάτου και Φαβιέρου στο Μεταξουργείο.

Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ένα κλιμακοφόρο

Σάμος: Νέος θάνατος λουόμενου – 62χρονος εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πλαζ Πυθαγορείου

Ακόμη μία τραγωδία σε παραλία μετρά η χώρα μας μετά το νέο θάνατο λουόμενου, το μεσημέρι της Κυριακής, στην παραλία του Πυθαγορείου, στη Σάμο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, πρόκειται για ένα 62χρονο, οποίος ανασύρθηκε νεκρός από την πλάζ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Σάμου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πυθαγορείου του Λιμεναρχείου Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τραγωδία στο Ηράκλειο: 82χρονος εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία

Νέα τραγωδία στο Ηράκλειο, μετά το θάνατο ενός 82χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία «Πέρα Τσούτσουρα».

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμενικό Σταθμό Καλών Λιμένων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Απίστευτη κτηνωδία στην Κρήτη: Εστιάτορας κλώτσησε γάτα μπροστά σε πελάτες – Πέθαναν τα μωρά της

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στη χώρα μας με μία νέα καταγγελία να έρχεται στο φως το Σάββατο 15 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας περίπου 50 ετών, ο οποίος έχει καφέ-μεζεδοπωλείο στο χωριό Χουστουλιανά του δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο, κλώτσησε με μένος μία πεινασμένη γάτα, η οποία μάλιστα ήταν έγκυος με αποτέλεσμα να χάσει τα μωρά της.

Όπως κατήγγειλε η κυρία Ζαχαρένια, η οποία διατηρεί επιχείρηση απέναντι από το μεζεδοπωλείο, ο εν λόγω άνδρας είχε ανάψει ψησταριά και οι μυρωδιές είχαν οδηγήσει μερικά αδέσποτα στο σημείο που περίμεναν για μια λιχουδιά.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το neakriti.gr, διακρίνεται ο άνδρας να κλωτσάει με δύναμη και να διώχνει το πεινασμένο ζώο.

«Η γάτα ήταν κάτω από ένα τραπέζι με τουρίστες και νιαούριζε, χωρίς όμως να ενοχλεί όταν ο 50χρονος την έδιωξε και την κλώτσησε, με τους πελάτες και όσους βρισκόταν εκεί να μένουν με το στόμα ανοιχτό», περιέγραψε η κυρία Ζαχαρένια.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό κακοποίησης της γάτας έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία

Καβούρι: Πώς συνέβη η τραγωδία με τον πνιγμό 6χρονου – Νέες μαρτυρίες

Τραγωδία συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο Μεγάλο Καβούρι, όταν ένα 6χρονο αγόρι, που διέφυγε της προσοχής των γονέων του, ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα. Το παιδάκι εντοπίστηκε λουόμενους και τον ναυαγοσώστη της παραλίας στο νερό, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες και προσβάσιμες παραλίες της Αττικής, χωρίς τις αισθήσεις του. Βρισκόταν 20 μέτρα από την ακτή και σε ρηχά νερά.

«Δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τοποθετήθηκε απιδινωτής αλλά δυστυχώς η καρδιά του παιδιού ήταν σε ασυστολία, είχε φύγει ήδη από τη ζωή», δήλωσε ο ναυαγοσώστης Σωκράτης Κουσουμβρής.

Οι γονείς του, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάθονταν κάτω από πεύκα, σε απόσταση και δεν αντιλήφθηκαν ότι το παιδί τους πνιγόταν.

Στο σημείο έφθασε αμέσως δικυκλιστής του ΕΚΑΒ αλλά και ασθενοφόρο. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά για το παιδί. Στο Ασκληπιείο Βούλας όπου μεταφέρθηκε, έγιναν και εκεί προσπάθειες ανάνηψης επί 45λεπτά με έξι κύκλους αδρεναλίνης.

«Δεν το είδε κανείς;»

Ο τραγικός χαμός του μικρού αγοριού προστίθεται στη μακρά μαύρη λίστα των πνιγμών που έχουν καταγραφεί από την έναρξη του καλοκαιριού.

«Πώς πνίγηκε αυτό το παιδί έξι χρονών, έτσι, δεν το είδε κανένας; Είναι σαν να μπει το παιδί μου και εγώ να κάθομαι στην καρέκλα ξαπλωμένος, αυτό είναι ό, τι χειρότερο», δήλωσε λουόμενος.

Για τον πνιγμό του 6χρονου διενεργεί προανάκριση το λιμεναρχείο Σαρωνικού, ενώ οι γονείς του αγοριού συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Μάρτυρες αναφέρουν στο MEGA πως οι γονείς βρίσκονται λίγα μέτρα πιο πίσω από τις ξαπλώστρες των λουόμενων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν είχαν αντιληφθεί τον κίνδυνο που διέτρεχε το παιδί.

 

Δείτε το βίντεο:

Τροχαίο στο Μαρούσι – Καταστράφηκαν ο προφυλακτήρας και οι ρόδες του ενός οχήματος – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Τροχαίο συνέβη πριν από λίγο στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στον παράδρομο της Αττικής Οδού, κοντά σε γνωστό εμπορικό κέντρο, με αποτέλεσμα να υποστούν υλικές ζημιές.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, ο μπροστινός προφυλακτήρας του κόκκινου οχήματος έχει καταστραφεί και έχει πέσει στο έδαφος, ενώ έχουν στραβώσει και οι ρόδες του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ