Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τροχαίο στη Σύρο: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και αναποδογύρισε – Βγήκε σώος ο οδηγός – ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Σύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος στον επαρχιακό δρόμο Γαλησσά – Φοίνικα σήμερα γύρω στις 12:30 το βράδυ με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει στη μέση του δρόμου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, Αμέσως μετά το συμβάν οδηγοί έσπευσαν στο σημείο κι διαπίστωσαν ότι – ευτυχώς –  ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

Τέλος, το τοπικό μέσο μεταδίδει ότι στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Γαλησσά, Ιωάννης Βουτσίνος, αρκετοί διερχόμενοι οδηγοί, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της αστυνομίας.

Αλόννησος: Αξιολάτρευτο μωρό φώκια κάνει μπάνιο και παίζει με κολυμβητή – ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει ένα μωρό φώκια στην Αλόννησο να απολαμβάνει το μπάνιο της και ταυτόχρονα να κάνει παιχνίδια με κολυμβητή.

Στο εν λόγω βίντεο η μικρή φώκια καίει καρδιές, καθώς όπως φαίνεται χαίρεται το μπάνιο της αλλά ταυτόχρονα το θαλάσσιο θηλαστικό όχι μόνο αγκαλιάζει τον κολυμβητή που έχει βρεθεί δίπλα της αλλά δεν τον αφήνει να πάει πουθενά χωρίς την παρέα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Αλόννησο υπάρχει το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Βορείων Σποράδων για την προστασία της Μεσογειακής Φώκιας, το οποίο είναι το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Θαλάσσιο πάρκο και το πρώτο στην χώρα.

Δείτε το βίντεο

Πανικός στη Λάρισα: Άνδρας κυκλοφορούσε με μαχαίρι στο κέντρο της πόλης – ΦΩΤΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/6) στο κέντρο της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, άνδρας περπατούσε στο κέντρο της πόλης ανενόχλητος, κρατώντας ένα μαχαίρι με τους περαστικούς να παρακολουθούν έντρομοι τις κινήσεις του.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, δύο αστυνομικοί από το τμήμα μεταγωγών της περιοχής αντιλήφθηκαν το συμβάν και έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άντρας που μεταφέρεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, φαινόταν να βρίσκεται σε σύγχυση, ενώ η ιστοσελίδα μεταδίδει ότι κατά την ακινητοποίησή του ο ίδιος πέταξε το μαχαίρι σε υπόνομο.

Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών – Στο νοσοκομείο ένα άτομο

Άγριο επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουνίου στην περιοχή της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, τρεις αλλοδαποί κινήθηκαν εναντίον δύο ατόμων – επίσης αλλοδαπών – και ζήτησαν από τον έναν τα χρήματα και το κινητό του.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, εκείνος αρνήθηκε να τα δόσει με αποτέλεσμα να του επιτεθούν με μπουκάλι και να τον τραυματίσουν ελαφρά.

Οι δράστες απέσπασαν από το θύμα το χρηματικό ποσό περίπου των 100 ευρώ, ενώ αφαίρεσαν και το κινητό του και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε και μετέφερε στο Ιπποκράτειο τον τραυματία, με τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας να διεξάγουν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός στο κέντρο της πόλης – Άνδρας σε κατάσταση μέθης παρενόχλησε γυναίκα – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας σε κατάσταση μέθης παρενόχλησε μία γυναίκα μπροστά σε κατάστημα ψιλικών.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο σύντροφός της αντέδρασε και ζήτησε εξηγήσεις από τον άνδρα μαροκινής καταγωγής, ο οποίος αμέσως έσπασε ένα μπουκάλι και του επιτέθηκε τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

Ωστόσο, ο 30χρονος κατάφερε να αμυνθεί και να απομακρύνει τον Μαροκινό, προστατεύοντας την σύντροφό του.

Έπειτα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, επενέβησαν αλλοδαποί που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι μπροστά από το κατάστημα και ξυλοφόρτωσαν τον Μαροκινό, ενώ εκείνη τη στιγμή περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Συνελήφθη από άνδρες της ΟΠΚΕ

Το τοπικό μέσο αναφέρει, επίσης, ότι άμεσα έσπευσαν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ και πέρασαν χειροπέδες στον Μαροκινό, ο οποίος έβριζε και φώναζε. Διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 30χρονο που δέχτηκε την επίθεση αλλά και στον δράστη.

Το θύμα μαζί με την κοπέλα του μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλουν μήνυση κατά του άνδρα που τους επιτέθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ