Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Λάρισα: Σοβαρός τραυματισμός δικυκλιστή στην παλαιά ΕΟ Λάρισας-Βόλου

Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουνίου στη Λάρισα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet.gr, το τροχαίο καταγράφηκε στην Παλαιά Εθνική οδό Λάρισας-Βόλου μετά το χωριό Νίκη, όταν ένας δικυκλιστής βρέθηκε στο οδόστρωμα κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας που ανέλαβαν τη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον οδηγό της μοτοσικλέτας και τον μετέφερε με σοβαρά τραύματα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ηράκλειο: Άγριος καυγάς στο Ηράκλειο – Αλληλοχτυπήθηκαν και αλληλομηνύθηκαν

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου στο λιμάνι της Χερσονήσου με πρωταγωνιστές δύο άντρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας crerapost.gr, ένας 54χρονος και ένας 46χρονος από τη Ρουμανία «πιάστηκαν στα χέρια» για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Όπως κατήγγειλε στις αρχές ο 54χρονος «δέχτηκε» επίθεση από τον Ρουμάνο. Στη συνέχεια η αστυνομία τον εντόπισε τον συνέλαβε.

Από την πλευρά του ο 46χρονος ανέφερε πως και εκείνος ήταν θύμα ξυλοδαρμού με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον 54χρονο για να τον συλλάβουν αφού και οι δύο αλληλομηνύθηκαν.

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Νεκρός 83χρονος ενώ έκανε μπάνιο στη θάλασσα

Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές ενός 83χρονου τουρίστα από τη Γαλλία, που βρισκόταν στη νήσο Χρυσή Λασιθίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews.gr, κατά τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 18 Ιουνίου, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε τουριστικό σκάφος σε παραλία της νήσου Χρυσή, όταν αποφάσισε να πάει για κολύμπι.

Σύντομα, ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, έχασε τις αισθήσεις του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Απευθείας, ενημερώθηκε το Λιμενικό Σώμα Ιεράπετρας, το οποίο μετέβη με υπηρεσιακό σκάφος στο σημείο, ανέσυρε τον άνδρα από τη θάλασσα και τον μετέφερε στην Ιεράπετρα.

Από εκεί, τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με σκοπό τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεδομένου ότι τα αίτια θανάτου του 83χρονου παραμένουν αδιευκρίνιστα, αύριο, Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί νεκροψία- νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν ο άτυχος άνδρας “έφυγε” από πνιγμό ή από παθολογικά αίτια.

Θάσος: Γυναίκα μπήκε σε σούπερ μάρκετ με μαχαίρι και επιχείρησε να σκοτώσει τον ταμία

Από θαύμα γλίτωσε ένας άνδρας ο οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από γυναίκα μέσα σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο Λιμάνι της Θάσου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, περίπου στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής μια γυναίκα, για άγνωστους λόγους, μπήκε μέσα στο σούπερ μάρκετ της περιοχής και αφού πήρε μερικά πράγματα από τα ράφια, φτάνοντας στο ταμείο επιτέθηκε με μαχαίρι -το οποίο είχε στην κατοχή της- τον ταμία επιχειρώντας να τον σκοτώσει.

Ο άνδρας ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα μιας και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με μερικά θλαστικά τραύματα, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του ενώ η γυναίκα που συνελήφθη από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. επικαλέστηκε «προσωπικές διαφορές» ως αίτιο της επίθεσης.

Η δράστιδα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Αναστάτωση σε πτήση με επιβάτη που ομολόγησε τον «φόνο» της γυναίκας του – Η αναγκαστική προσγείωση και η σύλληψη

Συναγερμός σήμανε χθες στην Αθήνα, όταν ένας επιβάτης πτήσης που είχε απογειωθεί από την Στουτγκάρδη είπε στην αεροσυνοδό ότι έχει σκοτώσει την γυναίκα του και πετάει για να ξεφύγει από τις αρχές. Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Αθηνών, ωστόσο, τελικά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για… κακόγουστη φάρσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο 56χρονος Γερμανός είπε αρχικά σε έναν άνδρα της ασφάλειας του αεροδρομίου: «Φεύγω γιατί σκότωσα τη γυναίκα μου».

Μέχρι ο άνδρας της ασφάλειας να συνειδητοποιήσει τι έγινε, το αεροπλάνο απογειώθηκε. Ο 56χρονος δεν σταμάτησε, όμως εκεί. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στην αεροσυνοδό και της είπε: «Ξέρετε, έφυγα βιαστικά με την πτήση, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αεροσυνοδός πανικοβλήθηκε και ενημέρωσε τον πιλότο, ο οποίος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Αθηνών, έπειτα από σχετική συνεννόηση που είχε με τις ελληνικές και γερμανικές αρχές.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο Γερμανό, πήραν τα στοιχεία του και στη συνέχεια επικοινώνησαν με την γυναίκα του, η οποία ήταν ζωντανή. Τότε, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, ο Γερμανός γελώντας, παραδέχτηκε ότι έκανε πλάκα. Αύριο, πάντως, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Λαμία: Πυροσβέστες απομάκρυναν φίδι που… έκοβε βόλτες σε πλατεία

Έπειτα από δύο… εμφανίσεις, η τρίτη ήταν και η «φαρμακερή» για το φίδι, που είχε μετατραπεί σε «μόνιμο κάτοικο» της πλατείας Πάρκου, στη Λαμία, τον τελευταίο μήνα.

Το μεσημέρι της Κυριακής (18/6), αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο έπειτα από αναφορές για φίδι που έκανε βόλτες στην πλατεία.

Σύμφωνα με το lamiareport, τελικά οι πυροσβέστες ήταν εκείνοι που ανέλαβαν το έργο της απομάκρυνσης του φιδιού από το σημείο και της επιστροφής του στο φυσικό του περιβάλλον. Κατάφεραν να το πιάσουν και να το ελευθερώσουν στη φύση μακριά από την πολύβουη πόλη.

Όπως ανέφεραν οι πυροσβέστες που το είδαν από κοντά πρόκειται για Γατόφιδο, εντελώς ακίνδυνο για τον άνθρωπο και πολύ χρήσιμο στο οικοσύστημα, καθώς τρέφεται με μικρά τρωκτικά.

Πρόκειται για το ίδιο φίδι που είχε αναστατώσει την πλατεία τόσο στις 24 Μαΐου όσο και λίγες ημέρες νωρίτερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Τρόμος στον Βόλο: Τηλεόραση εξερράγη την ώρα που παιδιά έπαιζαν βιντεοπαιχνίδι

Τρόμος σε πολυκατοικία στην Νέα Ιωνία, στον Βόλο, όταν τηλεόραση εξερράγη την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν βιντεοπαιχνίδι.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, όταν τα παιδιά είχαν συνδέσει την παιχνιδομηχανής τους στην τηλεόραση και διασκέδαζαν αμέριμνα. Για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί η τηλεόραση με την οποία ήταν συνδεδεμένη η παιχνιδομηχανή εξερράγη. Τα παιδιά είχαν τύχη βουνό.

Όπως γράφει  το TheNewspaper.gr, αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, καθώς καπνοί γέμισαν το σπίτι. Η οικογένεια έσπευσε να βγάλει τα παιδιά έξω και έκανε τις πρώτες ενέργειες για να μην επεκταθεί η φωτιά.

Προανάκριση για τα αίτια του περιστατικού διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής  Βόλου.

 

Λαμία: Με συμπτώματα δηλητηρίασης 14 παιδιά ακαδημίας ποδοσφαίρου

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λαμία, καθώς 14 παιδιά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης το απόγευμα της Κυριακής (18/6).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, τα παιδιά είναι μέλη ακαδημίας από την Αττική που συμμετείχε σε τουρνουά ποδοσφαίρου στο Καρπενήσι. Τα συμπτώματα που εμφανίζουν περιορίζονται μόνο σε διάρροιες, ενώ οι εξετάσεις τους ήταν καλές.

Οι πληροφορίες θέλουν ανάλογα συμπτώματα να αντιμετώπισαν κι άλλες αποστολές, που συμμετείχαν στο τουρνουά, μικροί και μεγάλοι και μάλιστα από διαφορετικά ξενοδοχεία. Τα συμπτώματα παρέπεμπαν αρχικά σε κάποια ιογενή λοίμωξη και ελαχιστοποιούσαν την πιθανότητα μαζικής δηλητηρίασης από κάποιο φαγητό.

Ευτυχώς, τα παιδιά δεν είχαν άλλα συμπτώματα, ώστε να υπάρξει περαιτέρω ανησυχία και μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων δόθηκε το «πράσινο φως» ώστε να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο.

Κως: Τραγικός επίλογος στο θρίλερ με την 27χρονη Αναστάζια – Εντοπίστηκε νεκρή, δολοφονία «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία

Τραγικός επίλογος γράφτηκε πριν από λίγο στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας κοντά σε υδροβιότοπο, σε περιοχή που βρίσκεται πλησίον της κατοικίας του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, που έχει ήδη συλληφθεί για την αρπαγή της νεαρής γυναίκας.

Όπως έγραψε και νωρίτερα το enikos.gr, το πτώμα βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να αναγνωριστεί ακόμα. Ωστόσο, όλα τα στοιχεία, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, δείχνουν ότι πρόκειται για την 27χρονη Αναστάζια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μισό σώμα της νεκρής ήταν μέσα σε σακούλα σκουπιδιών και το υπόλοιπο απ’ έξω, ενώ το πτώμα ήταν σκεπασμένο με κλαδιά, κάτω από δέντρο, προκειμένου να μην είναι εύκολα ορατό.

Η περιοχή έχει ήδη αποκλειστεί από τις δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ αναμένονται στελέχη της σήμανσης, αλλά και ιατροδικαστής, προκειμένου να προχωρήσουν σε μία πρώτη αυτοψία.

Τα πρώτα στοιχεία από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη, δείχνουν ότι έπεσε θύμα δολοφονίας, όπως εκτιμούσαν, εξάλλου, από την πρώτη στιγμή τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., που χειρίστηκαν την υπόθεση εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας από την Πολωνία.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες, βρέθηκε το κινητό της 27χρονης σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 32χρονου από το Μπανγκλαντές, όπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή το enikos.gr. Στοιχείο «κλειδί» προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. Από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί.

Στο «κάδρο» και δεύτερο άτομο – Τι λέει ο επικεφαλής των ερευνών

Από το πρωί της Κυριακής (18/6), ομάδα ντετέκτιβ, ο σύντροφός της και η μητέρα της έσπευσαν στο νησί αναζητώντας την 27χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα ο ALPHA, και ένα δεύτερο άτομο μπαίνει στο «κάδρο» εκτός από τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος και έχει συλληφθεί. Πρόκειται για τον πακιστανικής καταγωγής συγκάτοικό του, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, έλεγε ψέματα στους αστυνομικούς ότι η 27χρονη δεν πήγε ποτέ στο σπίτι τους μαζί με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Όμως, και DNA βρέθηκε στο σπίτι τους και βίντεο έχει η Αστυνομία που δείχνει την Αναστάζια να μπαίνει στην οικία τους. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο συγκάτοικος να έχει βοηθήσει προκειμένου να εξαφανιστούν τα ίχνη της Πολωνής που είχε έρθει για εργασία στην χώρα μας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ