Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Θεσσαλονίκη: Ταχυδακτυλουργός προφυλακίστηκε για τον βιασμό της 21χρονης βαφτιστήρας του

Γνωστός ταχυδακτυλουργός προφυλακίστηκε για τον βιασμό της 21 ετών βαφτιστήρας του. Το περιστατικό καταγγέλθηκε για το καλοκαίρι του 2001 και όπως είπε η 21χρονη, τότε, ο νονός της την εξυπηρέτησε με το αυτοκίνητό του και σύμφωνα με την ίδια ασέλγησε σε βάρος της.

Σύμφωνα= με το ertnews, o άνδρας καταγγέλθηκε για βιασμό, ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη, απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή, στον οποίο αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τα καταγγελλόμενα, ωστόσο δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις φυλακές

Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκε ανήλικη – Συναγερμός στις Αρχές

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση της 16χρονης Αραπάι Μπλεόνα, από πλαίσιο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 22/02/2023, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από πλαίσιο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, η Αραπάϊ (Arapaj) (επ) Μπλεόνα (Bleona) (ον), 16 ετών, αλβανικής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 24/02/2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αραπάϊ (Arapaj) (επ) Μπλεόνα (Bleona) (ον) έχει ύψος 1.70 μ., ζυγίζει 70 κιλά, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας, μαύρη ζακέτα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Πάτρα: Φοιτητής από την Αθήνα ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Τα νεότερα για την υγεία του

Φοιτητής από την Αθήνα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Pelop.gr ο 18χρονος που έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην παραλιακή της Πάτρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πριν το συμβάν ο νεαρός Αθηναίος, που επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της Αχαΐας φέρεται να διαπληκτίστηκε με την κοπέλα του και μετά βρέθηκε στο κενό.

Η πτώση του σημειώθηκε στο πίσω μέρος του κτιρίου προς την πλευρά της πισίνας, προκαλώντας σοκ στους υπόλοιπους διαμένοντες του ξενοδοχείου που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα δωμάτιά τους.

Ο 18χρονος Αθηναίος είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη καθώς φέρει βαρύ τραύμα στην σπονδυλική στήλη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών 18χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Πάτρα

Πάτρα

Άγιος Παντελεήμονας: Προσπάθησαν να κάνουν έξωση σε 50χρονη γυναίκα – «Τελείωνε, μας καθυστερείς»

Ακόμη μία προσπάθεια έξωσης αποτράπηκε σήμερα, αυτή τη φορά εναντίον μίας 50χρονης ανάπηρης γυναίκας, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Δικαστικός επιμελητής, με την συνοδεία αστυνομίας, επιχείρησε να πετάξει την 50χρονη γυναίκα έξω από το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης.

Όπως καταγγέλλει η ίδια η γυναίκα, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και είχε αδυναμία αποπληρωμής. Το δάνειο πέρασε σε fund και όταν η γυναίκα πήρε την πενιχρή αναπηρική σύνταξη των 300 ευρώ ζήτησε να γίνει διακανονισμός. Όμως ποτέ δεν έλαβε απάντηση, με αποτέλεσμα σήμερα να επιχειρήσουν να την πετάξουν έξω από το σπίτι της.

Η απόπειρα έξωσης αποτράπηκε έπειτα από παρέμβαση εργατικών σωματείων, συνδικαλιστών και μελών του ΚΚΕ, όπως αναφέρει το 902.gr, που μεταδίδει ότι οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο να μαζέψουν τα φάρμακα της γυναίκας και να τα βγάλουν έξω από το διαμέρισμα.

Η γυναίκα με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πώς προσπάθησαν να την διώξουν από την κατοικία της. «Μου είπαν ‘σε 5 λεπτά ετοιμάσου, φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς’. Μου λένε ‘σήκω, θα πας σε γηροκομείο’. Εσύ την μάνα σου σε γηροκομείο θα την πήγαινες; 50 χρονών είμαι, δεν είμαι γριά. Επειδή αρρώστησα; Απ’ αυτούς αρρώστησα», ξέσπασε η γυναίκα.

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στις Κεχριές Κορινθίας

Σεισμός 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στις Κεχριές Κορινθίας.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 1 χιλιόμετρo νοτιοανατολικά των Κεχριών, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 11,9 χιλιόμετρα.

Σεισμός Κεχριές Κορινθίας

Αγγελική Νικολούλη: Ομολογώ ότι σοκαρίστηκα, αλλά δεν έδειξα το παραμικρό

Στην υπόθεση της δολοφονίας του 75χρονου λιμενεργάτη στη Ρόδο και στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του γιου του, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη λίγες ώρες πριν από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», που αναμένεται να προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις.

Ο 40χρονος γιος του δολοφονημένου άνδρα είχε μιλήσει αρκετές φορές στο «Τούνελ», ζητώντας βοήθεια ώστε να βρεθεί ποιος σκότωσε τον πατέρα του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει μεν ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του, αλλά δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες αυτές, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε ότι «τόσα χρόνια που κάνω αστυνομικό ρεπορτάζ δεν το έχω ξαναδεί αυτό κι απ’ ότι ακούω κι από άλλους νομικούς δεν συνηθίζεται. Σε ένα τέτοιο ειδεχθές έγκλημα, όπως το παρουσιάζουν οι ίδιοι, να ασκούν ποινική δίωξη, να απαγορεύουν την έξοδο από τη χώρα και μετά να μην βγαίνει το ένταλμα σύλληψης… Κάποιος πρέπει να μας το εξηγήσει».

Όπως είπε η ίδια στο MEGA, ο 40χρονος επιμένει στην αθωότητά του και υποστηρίζει πως τον κατηγορούν άδικα για τη δολοφονία του πατέρα του. «Όλους αυτούς τους μήνες το ‘Τούνελ’ που ανέδειξε την ιστορία συνέχιζε την έρευνα και μας βοηθούσε ο ίδιος ο 40χρονος. Υπήρχαν ημέρες που μας έπαιρνε και τέσσερις φορές τηλέφωνο. Μετά την πολύωρη ανάκρισή του στην ασφάλεια μιλήσαμε αρκετά. Όταν ασκήθηκε η δίωξη μας έστειλε τα σχετικά έγγραφα και μιλήσαμε πάλι. Επιμένει ότι θέλουν να τον τυλίξουν σε μία κόλλα χαρτί και να τον κλείσουν στη φυλακή», τόνισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

«Τώρα υπάρχουν πολλά στοιχεία από τις επαφές μας, από την έρευνα που είχαμε κάνει, από κάτι που συνέβη ζωντανά στο πλατό και το παρατήρησαν οι Αρχές κι εγώ εκείνη την ώρα ομολογώ ότι σοκαρίστηκα, αλλά δεν έδειξα το παραμικρό. Υπάρχει ένα παρασκήνιο και στοιχεία, που θα τα δούμε», είπε στη συνέχεια.

Εκτός από την δολοφονία στη Ρόδο, η σημερινή εκπομπή θα ασχοληθεί και με μία υπόθεση που είχε συνταράξει το πανελλήνιο. Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη μία πληροφορία που έλαβε η εκπομπή από κρατούμενο τους οδήγησε σε ένα μακάβριο εύρημα, σε ένα δάσος. «Αυτό που μας είπε ο κρατούμενος το βρήκαμε, τώρα είναι να αποδειχτεί κάτι άλλο… Πού θα οδηγήσει θα δούμε», τόνισε.

Κολωνός: Ο πατέρας της 12χρονης «σπάει» την σιωπή του – «Πιστεύω ότι ο Μίχος είχε στοιχεία, κινητά και τα εξαφάνισε»

«Έπρεπε να προσέχω περισσότερο την κόρη μου. Τον Μίχο τον ξέραμε 20 χρόνια. Πιστεύω ότι είχε στοιχεία, κινητά και τα εξαφάνισε» λέει ο πατέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας του παιδιού του.

Πέντε μήνες τώρα ο πατέρας της 12χρονης βλέπει την κόρη του να κλαίει, την σύζυγο του να είναι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής κατηγορουμένη για διακεκριμένη μαστροπεία και τους γείτονες του να προφυλακίζονται ο ένας μετά τον άλλον για την υπόθεση βιασμών της κόρης του.

«Είμαστε ακόμη σε σοκ, προσπαθούμε να συνέλθουμε. Κανείς από τους προφυλακισμένους δεν ήταν οικογενειακός μας φίλος, γείτονες ήταν. Τον δερματολόγο δεν τον ήξερα, ούτε τον πρώην διαιτητή. Τον Μίχο τον ξέραμε 20 χρόνια. Ψωνίζαμε από αυτόν, τον πληρώναμε. Πήγε η σύζυγος μου αρχικά για δουλειά και μετά στείλαμε και την κόρη μου. Του είχαμε εμπιστοσύνη. Σαράντα μέρες έκαναν να πιάσουν τον Μίχο, πιστεύω ότι είχε στοιχεία, κινητά και τα εξαφάνισε. Μας ξέφυγε η κατάσταση τι να πω, έπρεπε να προσέχω περισσότερο την κόρη μου» είπε ο πατέρας της 12χρονης, μιλώντας στο STAR.

Η υπόσχεση που έδωσε στην κόρη του

Ο πατέρας της 12χρονης θέλει να τιμωρηθούν όλοι όσοι ασέλγησαν στο παιδί του. Ο ίδιος ψάχνει για δουλειά και προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στην ανήλικη κόρη του. «Η κόρη μου στεναχωριέται κλαίει, ζητάει τη μαμά της. Μου είπε να της υποσχεθώ πως θα προσέχω την αγαπημένη της γατούλα που είχαμε στο σπίτι και τα αδέλφια της».

Αθώος για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του

Ο πατέρας της 12χρονης βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια με τον δικηγόρο του, καθώς εκδικαζόταν η υπόθεση για τα ναρκωτικά που είχαν βρεθεί στο σπίτι του έπειτα από έρευνα της αστυνομίας. Τελικά απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες και αποχώρησε ανακουφισμένος.

Κολωνός Πατέρας 12χρονης

«Ο πατέρας και τα παιδιά στηρίζουν απόλυτα την μητέρα»

«Τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα παιδιά στηρίζουν απολυτά τη μητέρα πιστεύουν ότι είναι αθώα. Πράγματι ακούστηκε ότι κάποια από τα παιδιά ήταν με έναν Πακιστανό, όλα τα παιδιά είναι του ζευγαριού , αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά» τόνισε ο δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης, κ. Γιώργος Κριεμάδης.

Έβρος: «Οι γονείς της Βίκυς είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια» – Η έκκληση που απευθύνουν

Την πεποίθησή τους ότι ο θάνατος της κόρης τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, εκφράζουν μέσω της δικηγόρου τους οι γονείς της Βίκυς, η οποία εντοπίστηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της, σε χαράδρα στο χωριό Λευκίμμη, στον Έβρο.

«Οι γονείς της Βίκυς είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, τίποτα ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως αναμένουμε αποτελέσματα ερευνών της αστυνομίας», λέει μιλώντας στο GRTimes η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρία Καραγεωργίου.

Η υπόθεση  εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας είναι βυθισμένοι στο πένθος και προσπαθούν τώρα να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί στην πρωτότοκη κόρη τους, καθώς αρνούνται να πιστέψουν ότι εκείνη έδωσε τέλος στη ζωή της. Με φόντο τις αστυνομικές έρευνες που είναι σε εξέλιξη, η δικηγόρος της οικογένειας ξεκαθαρίζει, ότι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και πως αν δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες και δεν κατατεθεί επίσημα η ιατροδικαστική έκθεση, η δολοφονική ενέργεια είναι κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί.

«Ξεκάθαρα οι γονείς στις συζητήσεις που έχουμε πιστεύουν ότι η κόρη τους δεν έχει αυτοκτονήσει. Εμπιστεύονται την αστυνομία και ελπίζουν ότι θα πέσει φως στην μυστηριώδη αυτή υπόθεση και κυρίως ότι θα μάθουν τι πραγματικά συνέβη στο παιδί τους. Είναι Γολγοθάς για την οικογένεια αυτή η απώλεια, χάθηκε η ζωή του παιδιού τους, ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Αυτό που επιθυμούν σε κάθε περίπτωση, είναι να βρεθούν μαρτυρίες που θα βοηθήσουν στις έρευνες της αστυνομίας και γι’ αυτό κάνουν έκκληση σε όποιον είδε την κόρη τους εκείνη την μέρα να μιλήσουν. Το οποιοδήποτε στοιχείο, η οποιαδήποτε πληροφορία σε αυτή τη φάση είναι χρήσιμη, θα βοηθήσει στο να λυθεί επιτέλους το μυστήριο που αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε η Βίκυ νεκρή», καταλήγει η κ. Μαρία Καραγεωργίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ