Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Βόλος: 45χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από τους γονείς του – Η τραγική ειρωνεία της οικογένειας

Νεκρός βρέθηκε την Παρασκευή στο σπίτι του στον Βόλο ένας 45χρονος.

Οι γονείς του ανησύχησαν καθώς είχαν πολλές ημέρες να επικοινωνήσουν μαζί του και αφού χτύπησαν πολλές φορές την πόρτα για να τους ανοίξει, κάλεσαν κλειδαρά. Οταν η πόρτα άνοιξε είδαν τον γιο τους νεκρό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, ο 45χρονος ήταν γόνος γνωστής οικογένειας του Βόλου, η οποία είχε χάσει ακόμη ένα παιδί σε φοβερό τροχαίο. Η οικογένεια δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του πρώτου παιδιού της και σήμερα οι δύο γονείς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον θάνατο και του δεύτερου.

Στο διαμέρισμα εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Συγκλονισμένοι οι γονείς του 45χρονου δίνουν αυτή την ώρα κατάθεση , ενώ διατάχθηκε ιατροδικαστική.

Περιπέτεια στον αέρα για πτήση της Ryanair για Θεσσαλονίκη

Περιπέτεια στον αέρα για επιβάτες της απογευματινής πτήσης της Ryanair από Στοκχόλμη για Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας trikalavoice.gr η πτήση αναχώρησε στις 18:25 από την Στοκχόλμη με προορισμό τη συμπρωτεύουσα. Περίπου μία ώρα αργότερα επιβάτης υπέστη καρδιακό επεισόδιο και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από επιβαίνοντες γιατρούς.

Ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η προσγείωση στο κοντινότερο αεροδρόμιο επαρχιακής πόλης της Πολωνίας. Επιχειρήθηκε προσγείωση ωστόσο δεν κατέστη δυνατή λόγω θυελλωδών ανέμων. Το αεροπλάνο κατευθύνθηκε προς Βαρσοβία αντιμετωπίζοντας δυσκολίες και πάλι λόγω πυκνής ομίχλης και τελικά κατάφερε να προσγειωθεί με τη δεύτερη προσπάθεια στις 22:20 ώρα Ελλάδος. Αυτή την ώρα το αεροσκάφος ανεφοδιαζεται και με νέο σχέδιο πτήσης αναχωρεί για Θεσσαλονίκη.

Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο του 57χρονου σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων – Το βίντεο-ντοκουμέντο που δίνει νέα τροπή

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του 57χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε αντιπροσωπεία αυτοκίνητων, στο Τυμπάκι της Κρήτης. Οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς υπάρχουν στοιχεία που παραπέμπουν ακόμη και σε αυτοχειρία.

Πληροφορίες που επικαλείται το cretalive, αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους ένα βίντεο-ντοκουμέντο όπου καταγράφεται ο 57χρονος να αγοράζει ένα μπιτόνι με βενζίνη, αξίας 5 ευρώ, από πρατήριο υγρών καυσίμων, περίπου 1,5 ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά στην επιχείρησή του.

Η ώρα είναι 10 το πρωί. Στις 11.26 η Πυροσβεστική ενημερώνεται για τη φωτιά στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης του 57χρονου. Εκτιμάται, όμως, ότι η φωτιά ήδη έκαιγε κάποια ώρα.

φωτιά Κρήτη

Λίγο αργότερα αποκαλύπτεται η τραγωδία με την απανθρακωμένη σορό στον χώρο του γραφείου της επιχείρησης. Για το τυπικό της υποθέσεως θα γίνει κανονικά η διαδικασία ταυτοποίησης του πτώματος με DNA.

Τις έρευνες διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, ενώ στο συμβάν μετέβησαν και αστυνομικοί από το Α.Τ. Φαιστού.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη από τα μέσα

Ένα δεύτερο στοιχείο που περιπλέκει την κατάσταση, είναι ότι οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα προκειμένου να μπουν στον χώρο, όπου βρέθηκε η σορός. Ήταν κλειδωμένα από μέσα, όπως αναφέρεται.

Σε όλον τον χώρο, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές από την φωτιά, έγινε ενδελεχής αυτοψία, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις και μαρτυρίες, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 57χρονος έχασε την ζωή του με τόσο φρικτό τρόπο.

Ήταν ατύχημα ή συνέβη κάτι άλλο; Οι αρχές αναμένουν το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή και σε δεύτερο χρόνο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, ωστόσο, όπως λένε οι πληροφορίες, εξετάζουν σοβαρά και την εκδοχή της αυτοχειρίας.

Κρήτη: Βγήκαν τα όπλα στα Χανιά – Δύο συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Παραλίγο τραγωδία το πρωί της Παρασκευής στα Χανιά, καθώς για ακόμα μία φορά «μίλησαν» τα όπλα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, στα Κεραμειά τρία συγγενικά πρόσωπα λογομαχούσαν για κτηματικές διαφορές. Δύο άνδρες, ένας 67χρονος και ένας 37χρονος στράφηκαν εναντίον 51χρονου άνδρα, με τον ένα μάλιστα να βγάζει το πυροβόλο όπλο που κρατούσε και να πυροβολεί προς το μέρος του 51χρονου χωρίς ευτυχώς να τον πετύχει. Ο 51χρονος τράπηκε σε φυγή με το όχημά του και -ευτυχώς- προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων έδρασαν άμεσα και μέσα σε λίγες ώρες, εντόπισαν τους δράστες ενώ πραγματοποίησαν έλεγχο στο αυτοκίνητο και στο ποιμνιοστάσιό τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια κυνηγετική καραμπίνα, πιστόλι με γεμιστήρα και 35 φυσίγγια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον περιστατικό

Συνελήφθησαν, σήμερα (17.02.2023) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, δύο (2) ημεδαποί (67 και 37 ετών) για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρα ανθρωποκτονίας και νομοθεσίας περί όπλων .

Ειδικότερα, σήμερα (17.02.2023) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χανίων ανωτέρω ημεδαποί διαπληκτίσθηκαν με έτερο ημεδαπό (51χρονο) και ενας εξ αυτών με τη χρήση πυροβόλου όπλου προσπάθησε ανεπιτυχώς να πλήξει τον 51χρονο προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα που οδηγούσε.

Οι ημεδαποί εντοπίσθηκαν μεσημεριανές ώρες σήμερα και σε έρευνες που έγιναν στο όχημα και σε χώρο ποιμνιοστάσιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Μια κυνηγετική καραμπίνα
  • Πιστόλι με γεμιστήρα
  • 35 φυσίγγια

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ