Ο Κούγιας καλεί ως μάρτυρες τους Ρουβά, Καρρά, Γονίδη, Βανδή και Κοκκίνου

Ο Κούγιας καλεί ως μάρτυρες τους Ρουβά, Καρρά, Γονίδη, Βανδή και Κοκκίνου

Ολοκληρώθηκε για σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων είναι κατηγορούμενος και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Η δίκη για την τρύπα στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε με την κατάθεση της οικονομικής επιθεωρήτριας, Αναστασίας Τσεμπερά. Στην αρχή ωστόσο της κατάθεσης της κα.Τσεμπερά επικράτησε ένταση μεταξύ των συνηγόρων του Μιχάλη Λεμούσια, Αλέξη Κούγια και του Παναγιώτη Σαξώνη, Μάκη Καυκόπουλου.

Ο κ. Κούγιας κατέθεσε αίτημα ανάκλησης της κατάθεσης της οικονομικής επιθεωρήτριας Αναστασίας Τσεμπερά από τη διαδικασία, καθώς ισχυρίστηκε ότι η κατάθεσή της στηρίζεται σε προανακριτικό υλικό. Παίρνοντας το λόγο ο κ. Καυκόπουλος, είπε ότι ο πελάτης του κατέθεσε αυτοβούλως στην κ. Τσεμπερά, οπότε δεν θεωρείται προανακριτικό υλικό.

Ακόμη, ο κ. Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου Μιχάλη Λεμούσια, ζήτησε να προσέλθουν ως μάρτυρες στη δίκη της υπεξαίρεσης, γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου που τραγουδούσαν στα κέντρα διασκέδασης του Παναγιώτη Σαξώνη.

Συγκεκριμένα, ζήτησε τους: Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου, Σάκη Ρουβά, Βασίλη Καρρά και Σταμάτη Γονίδη, καθώς οι συγκεκριμένοι τραγούδησαν στο παρελθόν στα κέντρα διασκέδασης του κ. Σαξώνη.

Ο κ. Κούγιας ζήτησε, τέλος, να προσκομιστούν στο δικαστήριο τα φορολογικά στοιχεία των κέντρων του κ. Σαξώνη, καθώς και της ομάδας μπάσκετ που διατηρούσε στο Πανόραμα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε τα χρήματα της υπεξαίρεσης, διοχετεύονταν στις επιχειρήσεις του κατηγορούμενου.

 

Πηγή: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ