Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Γενική πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στο Αιγαίο και στη Θράκη όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν λίγες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε σήμερα. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Θερμοκρασίες

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -5 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 0 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και από 5 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Άνεμοι στα πελάγη

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς, έως σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς, έως σχεδόν μέτριοι και στα νότια τοπικά μέτριοι.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις με πολύ κρύο και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

ΠΗΓΗ: meteo.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ