Ο Γιαννάκος της ΠΟΕΔΗΝ: Ο Πολάκης είναι πολιτικό μίασμα

«Ο κ. Πολάκης είναι το πολιτικό μίασμα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

«Δεν φταίει ο κ. Πολάκης που είναι υπουργός Υγείας σε ένα πολύ ευαίσθητο κοινωνικά υπουργείο, αλλά ο Πρωθυπουργός που φαίνεται ότι από αυτόν παίρνει τη βρώμικη δουλειά. Βρίζει τα ΜΜΕ, εκτρέπει τη συζήτηση από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας σήμερα» σημείωσε ο κ. Γιαννάκος και πρόσθεσε:

«Θα του κάνουμε και μηνυτήρια αναφορά, αλλά όμως ο κ. Πολάκης κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία και θα του κάνουμε και αγωγή για να αποκαταστήσουμε το κύρος και της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της»

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σημείωσε ότι «το δημοσίευμα στον Guardian δεν το προκάλεσε η ΠΟΕΔΗΝ, υπήρχε μία δημοσιογράφος στην Αθήνα, που από ότι μας είπε στην επαφή που είχαμε, έκανε επιτόπια έρευνα σε πολλά νοσοκομεία της Αττικής. Η βρετανική εφημερίδα πήρε δηλώσεις δικές μας και συμπλήρωσε το ρεπορτάζ, εμείς το κάναμε αυτό και το 2013 όπου προσωπικά έδωσα συνέντευξη στον Guardian και προειδοποιούσα τότε ότι σταδιακά η δημόσια υγεία καταστρέφεται γιατί μειώνονται οι δημόσιες δαπάνες και δεν προσλαμβάνεται προσωπικό. Τότε αρέσαμε στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήταν αντιπολίτευση, τώρα δεν αρέσουμε γιατί είναι στην κυβέρνηση και συκοφαντούμε τη χώρα»

«Η κυβέρνηση πάνω από την υγεία του πολίτη, των ασθενών βάζει το πολιτικό συμφέρον. Είναι σαφές αυτό πια. Εμείς δεν είμαστε ΚΕΕΛΠΝΟ να αλλάζουν τις διοικήσεις στο συνδικάτο» πρόσθεσε ο κ. Γιαννάκος.

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Φουντώνει η κόντρα Πολάκη – ΠΟΕΔΗΝ – Αγωγή σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού

Ο Ξανθός για τις αποκαλύψεις της Realnews σχετικά με τις ελλείψεις στα νοσοκομεία

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.