O… φίλος μου ο απαγωγέας

O… φίλος μου ο απαγωγέας

Στα πιο απίθανα μέρη αναζητούν οι Αρχές τον 26χρονο, Μάριο Παπαγεωργίου, που εξακολουθεί να παραμένει άφαντος, παρά τη σύλληψη των φερόμενων ως πρωταγωνιστών της απαγωγής του. Αν και προφυλακίστηκαν, οι κατηγορούμενοι κρατούν ακόμα το στόμα τους κλειστό για το πού μπορεί να βρίσκεται ο νεαρός.

Οι αστυνομικοί και η οικογένεια του απαχθέντος έχουν τώρα στραφεί στις πληροφορίες που φτάνουν μέσω τηλεφωνημάτων στα γραφεία του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του ίδιου του Μάριου, καθώς και των φερομένων ως δραστών.

Ο 71χρονος Πέτρος Μιχαλεάκος, που οι υπόλοιποι 6 συλληφθέντες υποδεικνύουν ως «εγκέφαλο» της απαγωγής, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος ο 26χρονος έχει σκηνοθετήσει την απαγωγή του για να εκμαιεύσει μεγάλα ποσά από τη μητέρα του.

Το ενδεχόμενο αυτό απορρίπτει σε κάθε τόνο η οικογένεια, αφού ο νεαρός είχε πρόσβαση σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία.

Στο μεταξύ, άγνωστες πτυχές για τον ρόλο του Μιχαλεάκου στη διαχείριση της απαγωγής έρχονται στο φως. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Εθνος, όταν η μητέρα έλαβε το πρώτο τηλεφώνημα από τους εκβιαστές απαγωγείς του γιου της, στο οποίο της απαγόρευσαν να πάει στην αστυνομία, εκείνη επικοινώνησε με τον 71χρονο, τον οποίο θεωρούσε οικογενειακό φίλο.

Του ζήτησε βοήθεια και αυτός την έδωσε… απλόχερα, βοηθώντας στην πραγματικότητα τον εαυτό του!

 

Πηγή: Εθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ