Ο «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό

Τη δική του μάχη με τον κορονοϊό, δίνει ο “Εθνικάρας”. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η είδηση για την περιπέτεια της υγείας του 87χρονου έγινε γνωστή μέσω επίσημης ανακοίνωσης από το τμήμα μπάσκετ του Εθνικού Πειραιώς. Θετική στον κορονοϊό είναι και η κόρη του, Ζαχαρούλα.

Ο “Εθνικάρας” παρακολουθεί τον Εθνικό και την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου από το 1944, ενώ από το 1950 μέχρι σήμερα έχει χάσει μόλις 12 παιχνίδια.

Ο Γιάννης Μαντζουράνης είναι ένας από τους γνωστότερους οπαδούς, όχι μόνο ανάμεσα στους φίλους του Εθνικού, αλλά και στους οπαδούς όλων των ελληνικών ομάδων. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του σωματείου. Οι 12 αγώνες που έχει χάσει ήταν για σοβαρούς λόγους. Ο πρώτος ήταν το 1973 λόγω του γάμου του και οι υπόλοιποι λόγω ιατρικών οδηγιών.

Είναι αγαπητός σε όλους τους οπαδούς για το φίλαθλο πνεύμα του και τη γνωστή ιαχή «Εθνικάρα». Γι’ αυτόν μάλιστα γράφτηκε και τραγούδι το 1985 από τον Νίκο Καρβέλα.

Η ανακοίνωση της ομάδας

“Η Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ και όλος ο Εθνικού ΟΦΠΦ εύχονται περαστικά, ταχεία ανάρρωση, και γρήγορα δίπλα μας στον καλύτερο φίλαθλο της Ελλάδας τον ΕΘΝΙΚΑΡΑ τον Γιάννη Μαντζουράνη που νοσηλεύεται καθώς βρέθηκε θετικός στον Covid 19.

Επίσης περαστικά και γρήγορα κοντά μας. Στην κόρη του ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ Ζαχαρούλα Ματζουρανη. που επίσης είναι θετική στον Covid 19″ αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ