Ο Έλληνας σεφ και ιδιοκτήτης του καλύτερου εστιατορίου στη Χαβάη

Ο Τζορτζ Μαυροθαλασσίτης, ευρύτερα γνωστός ως chef Mavro, είναι ένας πολυβραβευμένος σεφ παγκοσμίως γνωστός για τα εξαιρετικά του πιάτα.

Είναι ένας από τους συνιδρυτές της Χαβανέζικης Περιφερειακής Κουζίνας στις αρχές του 1990. Επίσης, είναι ο σεφ και ιδιοκτήτης του Chef Mavro, του κορυφαίου εστιατορίου στη Χονολουλού, το οποίο κατέχει το διάσημο βραβείο James Beard, το οποίο θεωρείται το «Όσκαρ» των σεφ.

Διαβάστε περισσότερα στο ellines.com 

 

Δείτε επίσης: 

Ποια γειτονιά της Αθήνας αναδείχθηκε στις 5 δημοφιλέστερες του κόσμου;

Η Ελλάδα στις 10 πιο υγιείς χώρες του κόσμου

5 Έλληνες ανάμεσα στους κορυφαίους συλλέκτες έργων τέχνης για το 2015

Έλληνας ανακάλυψε τον μηχανισμό για τη γρήγορη αφύπνιση του εγκεφάλου

Έλληνας επιστήμονας ανακάλυψε το «κλειδί» ελέγχου του μεταβολισμού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ