«Ο δολοφόνος του δικού μου παιδιού θα καταδικαστεί» – Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης Έμμας

«Αβάσταχτο» χαρακτήρισε η μητέρα της Έμμας τον πόνο για τον χαμό της κόρης της, που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε αβοήθητη από τον οδηγό του οχήματος, στη Θεσσαλονίκη.

Η Έμμα χάρισε την όραση σε 10χρονο κοριτσάκι – Μεταμοσχεύθηκε ο κερατοειδής της 21χρονης

Η μητέρα της 21χρονης μίλησε στην εκπομπή LiveNews για τον οδηγό του οχήματος, που έχει προφυλακιστεί, αλλά και για την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους.

«Κάποιες στιγμές μου φαίνεται ότι θα χάσω το μυαλό μου, κάποιες άλλες ότι θα τα καταφέρω. Πολύ δύσκολα», είπε αρχικά η κα Κέλλυ Καμπάκη, αναφερόμενη στον τραγικό θάνατο της Έμμας.

Συγκλονίζουν οι γονείς της Έμμας: «Σταματήσαμε να αναπνέουμε το βράδυ του τροχαίου» – Η επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Όπως υπογράμμισε, οι νόμοι της χώρας «πάσχουν». «Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ χρωστάω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και απέραντη ευγνωμοσύνη στην κα Κατερίνα Τζιάλα και στον αγώνα της. Έγινε κακούργημα, αντί για πλημμέλημα το να χτυπήσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Και ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί», είπε η μητέρα της Έμμας.

Θεσσαλονίκη: Δολοφονικός ελιγμός σκότωσε την 21χρονη Έμμα

Αναφερόμενη στον 23χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που χτύπησε την Έμμα και την εγκατέλειψε, υπογράμμισε το γεγονός πως πρόκειται για σεσημασμένο.

«Τον έχουν πιάσει για διακίνηση ναρκωτικών, σκοτώνει παιδιά με ναρκωτικά, δεν έχει χαρτιά παραμονής, και τον αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερος. Του δίνουν ένα “όπλο” οπλισμένο και αυτός το μόνο που έκανε είναι να πατήσει την “σκανδάλη”. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης… Όλα αυτά με την ανοχή του κράτους», είπε η μητέρα της 21χρονης και πρόσθεσε πως το θέμα δεν είναι μόνο η τιμωρία, αλλά και η πρόληψη.

Σχετικά με την απόφαση για την δωρεά οργάνων της Έμμας, η κα Καμπάκη σημείωσε πως «το μεγαλείο ψυχής δεν ήταν δικό μας, αλλά του παιδιού μας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ