Κιβωτός του Κόσμου: «Ο διευθυντής της δομής στην Χίο βλέπει κάθε Σάββατο σπίτι του ταινίες με δύο μικρά κορίτσια»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Συγκεκριμένα πλήθος ερωτημάτων δημιουργεί μία συγκεκριμένη ερώτηση που απηύθυνε το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κιβωτού» στον διευθυντή της δομής της Χίου, στο πλαίσιο των σχολαστικών ερευνών που έχουν ξεκινήσει σε όλες τις δομές.

Κιβωτός του Κόσμου: «Τον είχα θεοποιήσει στο μυαλό μου» – Τι λέει ο 19χρονος που κατήγγειλε ασέλγεια

Σύμφωνα με το Live News, στην έκθεση που συνέταξαν μετά το πέρας της έρευνας στην συγκεκριμένη δομή, αναγράφεται πως μεταξύ άλλων τον ρώτησαν «γιατί βλέπει κάθε Σάββατο στο σπίτι του ταινίες με δύο μικρά κορίτσια», χωρίς, έως τώρα, να έχει γίνει γνωστή η απάντησή του.

Σε ό,τι αφορά τα όσα δήλωσαν οι εργαζόμενοι της δομής, τα παράπονα είναι αρκετά και αφορούν τους χαμηλούς μισθούς και τις μη ενδεδειγμένες συνθήκες εργασίας. Ενδεικτικά υποστηρίζουν πως «χρειαζόμαστε παιδαγωγούς, γεωπόνους, κηπουρούς και συντηρητές. Δουλεύουμε πολλές ώρες και οι μισθοί είναι πολύ χαμηλοί».

Κιβωτός του Κόσμου: Κατάθεση για το περιεχόμενο της θυρίδας θα δώσει η μητέρα του πατέρα Αντωνίου – Έγινε έρευνα στο σπίτι της

«Δεν υπάρχει αντικαταστάτης για μένα. Θέλω να πάρω την άδειά μου, αλλά δεν μπορώ. Τουλάχιστον να την πληρωθώ» αναφέρει η μαγείρισσα της δομής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ