Ο ”Χάτσικο” της Ναυπάκτου – Ζει δίπλα στο εικόνισμα του αφεντικού του – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του ”Χάτσικο”’ της Ναυπάκτου , ο οποίος ζει δίπλα στο εικόνισμα του αφεντικού του.

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα nafpaktianews.gr, ο σκύλος ζει στο σημείο όπου στις 9 Νοεμβρίου του 2017 το αφεντικό του έχασε την ζωή του μετά από σύγκρουση με μπετονιέρα, στην Παλαιά περιφερειακή οδό προς τον ποταμό Εύηνο. Η είδηση του θανάτου του Χάρη είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς λίγα χρόνια πριν είχε χάσει τη ζωή του και ο αδερφός του . Τα δύο αδέρφια έχασαν την ζωή τους λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους.

Η συνέχεια στην τραγική ιστορία του θανάτου του Χάρη είναι η παρουσία του σκύλου του, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, δίπλα στο εικόνισμα του στο σημείο όπου έχασε την ζωή και το οποίο βρίσκεται περίπου δώδεκα χιλιόμετρα από το σπίτι του άτυχου άνδρα.

Αρκετοί κάτοικοι προσπάθησαν να πάρουν το σκύλο και να τον φιλοξενήσουν όμως αυτός επέστρεφε στο σημείο δίπλα στο εικόνισμα που έχει φτιάξει η οικογένεια του στη μνήμη του.

Το περίεργο στην ιστορία με τον σκύλο είναι ότι μένει μόνος του σε μια ερημική περιοχή δίχως να εγκαταλείπει το σημείο θυμίζοντας σε πολλούς την περίπτωση του κινηματογράφου Χάτσικο, του σκύλου που περίμενε το αφεντικό του που είχε πεθάνει μέχρι τα βαθιά γεράματά του σε σταθμό τρένου.

Συγκινητική είναι επίσης η αγάπη του κόσμου που καθημερινά τον φροντίζει και που επίσης του έχει κατασκευάσει ένα μικρό σπιτάκι.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ