Νυφικό makeover: 5 γρήγορες αισθητικές παρεμβάσεις πριν το γάμο

Νυφικό makeover: 5 γρήγορες αισθητικές παρεμβάσεις πριν το γάμο

Γράφει ο Γεώργιος Ζαμπάκος – Πλαστικός Χειρουργός

Η ημέρα του γάμου είναι ξεχωριστή και αποτελεί μία πανέμορφη ανάμνηση για μια ολόκληρη ζωή, ειδικά για τη νύφη, που εκ των πραγμάτων, αποτελεί το επίκεντρο της βραδιάς. Απόλυτα λογικό είναι, εκείνη τη βραδιά να θέλει είναι πραγματικά πανέμορφη και λαμπερή τόσο για να αισθάνεται η ίδια γεμάτη αυτοπεποίθηση όσο και γιατί όλων τα μάτια –και ειδικά του αγαπημένου της- θα είναι στραμμένα πάνω της. Απόλυτα λογικό να θέλει εκείνη τη βραδιά να δείξει τον καλύτερό της εαυτό.

Όλο και περισσότερες μέλλουσες νύφες απευθύνονται πλέον στον πλαστικό χειρουργό, για να διορθώσουν κάποιο μικρότερο ή μεγαλύτερο αισθητικό πρόβλημα που τους απασχολεί ή απλά για μια μικρή παρέμβαση που θα τους δώσει φρεσκάδα και λάμψη για τη «μεγάλη» τους μέρα.

Όπως ισχύει για τα περισσότερα πράγματα στην οργάνωση ενός γάμου, έτσι και σε αυτήν την περίπτωση, η επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό θα πρέπει να προγραμματιστεί αρκετούς μήνες, πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία του γάμου (ακόμα και 6-8 μήνες νωρίτερα), ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος να συζητηθούν και να υλοποιηθούν οι προτεινόμενες θεραπείες, παρεμβάσεις ή επεμβάσεις, έτσι ώστε η νύφη να μπορεί να παρουσιάσει τον καλύτερό της εαυτό.

Οι θεραπείες που μπορεί να προτείνει ένας πλαστικός χειρουργός σήμερα σε μία μέλλουσα νύφη είναι:

– Μεσοθεραπεία. Η μεσοθεραπεία συνίσταται στην έγχυση ενός μείγματος υαλουρονικού οξέως, βιταμινών, αμινοξέων και φαρμακευτικών ουσιών στις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος, σε βάθος ελάχιστων χιλιοστών, με μία εξαιρετικά ψιλή βελόνα (2-3 φορές λεπτότερη από τη βελόνα της ινσουλίνης), που αφήνει – στην κυριολεξία – μία σταγόνα σε κάθε τσίμπημα. Με την τεχνική αυτή, καταφέρνουμε να δώσουμε στο δέρμα τις θρεπτικές και άλλες ουσίες που χρειάζεται, στην ποσότητα που τις χρειάζεται, ακριβώς εκεί που τις χρειάζεται, με αποτέλεσμα βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη, τόνωση και ανάπλαση του προβληματικού δέρματος, με μείωση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών, μείωση των δυσχωμιών και επαναφορά της σφριγηλότητας, της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ