Νύχτα τρόμου για αντιδήμαρχο στην Κηφισιά: Αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του

Νύχτα τρόμου για τον αντιδήμαρχο στην Κηφισιά, Γιάννη Παντελεάκη, τα δύο αδέλφια του και την οικιακή βοηθό μέσα στο σπίτι τους.

Τρεις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στη μονοκατοικία τους το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου με κατσαβίδι και αιχμηρή μεταλλική λάμα και επί μία ώρα απειλούσαν τους ενοίκους προκειμένου να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.

Ο Γιάννης Παντελεάκης βρέθηκε έρμαιο στα χέρια των αδίστακτων ληστών. Όπως είπε μιλώντας στον ALPHA, «τέσσερις κουκουλοφόροι κλώτσησαν και έσπασαν την πόρτα του υπνοδωματίου μου και μου επιτέθηκαν για να με ακινητοποιήσουν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τού πέταξαν από τα χέρια τον υπολογιστή και του ζήτησαν να κάνει ησυχία και να συμμορφωθεί σε ό, τι του ζητούν για να μην του συμβεί τίποτα. Όπως είπε ήταν ξένης καταγωγής αν και μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά.

Οι ληστές οδήγησαν τον αντιδήμαρχο και όσους βρίσκονταν στο σπίτι σε ένα δωμάτιο, όπου έκλεισαν τα πατζούρια και τις κουρτίνες.

«Ήταν ήσυχοι, μας πρόσφεραν μέχρι και νερό» είπε ο κ. Παντελεάκης και πρόσθεσε ότι «βρήκαν από μόνοι τους πού είναι το χρηματοκιβώτιο. Και από τη στιγμή αυτή φώναξαν έναν από εμάς για να το ανοίξει. Από τη μια μας καθησύχαζαν και από την άλλη μας απειλούσαν».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ