«Ντροπή» – Έξαλλοι οι γονείς με τα «μπλόκα» από αυτοκίνητα σε πεζοδρόμια – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Έξαλλοι και αγανακτισμένοι είναι οι νέοι γονείς στην Αθήνα, καθώς κάθε φορά που αποφασίζουν να βγουν βόλτα με το καρότσι έρχονται αντιμέτωποι με εμπόδια.

Κορυδαλλός: Νέο παρκάρισμα ντροπής – Μπλόκαρε την ράμπα αναπήρων – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Οι καταγγελίες των αναγνωστών του enikos.gr για τα παρκαρίσματα ασυνείδητων οδηγών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Όπως φαίνεται σε νέες φωτογραφίες που έστειλε ένας αναγνώστης που μένει στην Νίκαια, στην λεωφόρο Θηβών, και συγκεκριμένα στο ύψος των Village, ορισμένοι οδηγοί έχουν μετατρέψει το πεζοδρόμιο σε πάρκινγκ. Παρκάρουν τα οχήματά τους πάνω στο πεζοδρόμιο αφήνοντας ελάχιστο έως και καθόλου χώρο για τους πεζούς.

Όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης, το φαινόμενο αυτό είναι καθημερινό και όσοι γονείς βγαίνουν για βόλτα έχοντας τα παιδιά τους σε καροτσάκι, δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν και αναγκάζονται να κατέβουν στον δρόμο, όπου τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τους και των παιδιών τους. «Έχω καλέσει πολλές φορές την Τροχαία και δεν έχουν έρθει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναγνώστης του enikos.gr.

Βριλήσσια: Πάρκαρε στη μέση του δρόμου – ΦΩΤΟ αναγνώστη

 Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι

Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι

Γλυφάδα: Παρκάρισμα για γέλια – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο Μαρούσι. Στην οδό Ολύμπου, κάποιοι οδηγοί παρκάρουν συνεχώς τα αυτοκίνητά τους πάνω στο πεζοδρόμιο. «Καρότσι με μωρό δεν περνάει. Ντροπή» καταγγέλλει άλλος ανανγώστης του enikos.gr

Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι Παρκάρισμα Θηβών Καρότσι

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ