Νοσοκομείο Αττικόν: 47χρονος ήταν νεκρός στις τουαλέτες – Εντοπίστηκε έπειτα από τρεις μέρες

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 47χρονου στο νοσοκομείο Αττικόν, ο οποίος βρισκόταν στις τουαλέτες του νοσηλευτικού ιδρύματος για τουλάχιστον τρεις ημέρες.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε σε επικοινωνία του με το enikos.gr o πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος τόνισε ότι υπάλληλος του νοσοκομείου άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς κι έπειτα ειδοποίησε τις αρχές.

« Ο 47χρονος ήταν τοξικομανής και δεν συμμορφωνόταν με τις υποδείξεις των γιατρών. Επιχείρησε μάλιστα πολλές φορές να φύγει από το νοσοκομείο με τους γιατρούς να του βγάζουν πειθαρχικό εξιτήριο», τόνισε αρχικά ο κ. Γιαννάκος.

«Ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, βρισκόταν νεκρός τουλάχιστον για τρεις ημέρες στις κοινόχρηστες τουαλέτες που βρίσκονταν στον διάδρομο μεταξύ δύο κλινικών και εντοπίστηκε από εργαζόμενο του νοσοκομείου εξαιτίας της έντονης οσμής», ανέφερε ο ίδιος κι έπειτα πρόσθεσε ότι «στο πάτωμα της τουαλέτας όπου εντοπίστηκε νεκρός βρέθηκε μία σύριγγα».

Σχολιάζοντας το χρονικό διάστημα για το οποίο βρισκόταν κλεισμένος στην τουαλέτα ο άτυχος άνδρας, ο κ. Γιαννάκος είπε ότι «ενδεχομένως να μην έγινε αντιληπτό το συμβάν, καθώς αλλάζουν βάρδιες οι λίγες καθαρίστριες που εργάζονται στο νοσοκομείο και βλέποντας την πόρτα της τουαλέτας κλειστή να υπέθεσαν ότι κάποιος τη χρησιμοποιούσε εκείνη τη στιγμή. Πάντως, όπως και να ‘χει δεν δικαιολογείται το συνεργείο καθαρισμού».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ