Νίκος Τσουμάνης: Μυστήριο με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή – Τα σενάρια που εξετάζονται

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Νίκου Τσουμάνη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, δεμένος με δεματικά καλωδίων. Το όχημά του ήταν σταθμευμένο στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο από πνιγμό.

Οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν από το απόγευμα της Δευτέρας και μάλιστα είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, από χθες το απόγευμα αναζητούσε τον ποδοσφαιριστή και η φίλη του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του.

Με 3 δεματικά καλωδίων στον λαιμό ήταν δεμένος ο Νίκος Τσουμάνης

Σήμερα, νωρίς τα ξημερώματα, σε μια περιπολία της αστυνομίας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης. Όταν οι αστυνομικοί έριξαν φως με τον φακό τους μέσα στο αυτοκίνητο, είδαν τον άνδρα να έχει στον λαιμό του τρία tie wrap.

Από τις Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις συνθήκες θανάτου του,  εάν πρόκειται δηλαδή για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία. Aυτή την ώρα καταθέτει η σύντροφός του στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, ο ποδοσφαιριστής είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό, πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, και πως ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνιζόταν φέτος στον Μακεδονικό ενώ παλαιότερα είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη, του Απόλλωνα Πόντου, της Βέροιας, του Πανθρακικού, της Ξάνθης και άλλων ομάδων.

Νίκος Τσουμάνης Θεσσαλονίκη

 

Ο δημοσιογράφος – αθλητικογράφος του metrosport.gr Χάρης Δημαράς ανέφερε ότι γνώριζε τον ποδοσφαιριστή και τον χαρακτηρίζει ως έναν άνθρωπο έξω καρδιά. Όπως είπε, από όσο ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίζει δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Ο Γιώργος Τότσικας, επικεφαλής του Pressaris.gr και του Yellow Radio, τόνισε ότι γνώριζε προσωπικά τον νεκρό ποδοσφαιριστή λόγω της θητείας του στον Άρη το 2013 και το 2015, ενώ, έκανε λόγο για ένα «χρυσό παιδί που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη».

«Τον γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή.

Δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος γιατί έχω κάποιες έγκυρες πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε, χωρίς βέβαια να μπορούμε να το αποδείξουμε ακόμα. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη.

Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τότσικας. Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

Πηγή: thesstoday.gr / voria.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ