Νίκαια: Η στιγμή της εκτέλεσης του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου – ΒΙΝΤΕΟ σοκ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου, στη Νίκαια, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στις σοκαριστικές εικόνες από κάμερα ασφαλείας, που δημοσιεύει το NantiaReport, καταγράφεται η σκηνή της μαφιόζικης εκτέλεσης του 37χρονου, αλβανικής καταγωγής, το βράδυ της Τρίτης.

Νίκαια: Καρέ καρέ η εκτέλεση του 37χρονου

Το μαύρο αυτοκίνητο πλησιάζει με χαμηλή ταχύτητα το σημείο όπου βρίσκονται οι αντλίες καυσίμων, δείχνοντας σαν να πρόκειται για ένα συνηθισμένο ΙΧ, που θα εφοδιαστεί με βενζίνη.

Μπροστά από τις αντλίες βρίσκεται ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης, μαζί με δύο υπαλλήλους. Ξαφνικά, ανοίγει το παράθυρο πίσω από τον συνοδηγό και αρχίζουν οι πυροβολισμοί. Αρχικά φαίνεται το χέρι του δράστη που κρατάει ένα όπλο με σιγαστήρα και στη συνέχεια διακρίνεται και ο ίδιος, που σκύβει μπροστά, ώστε να σημαδέψει καλύτερα και να εξουδετερώσει τον στόχο του.

Ο δράστης κάθεται στο πίσω κάθισμα, έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φοράει γάντια. Το θύμα πέφτει στο έδαφος, ενώ οι υπάλληλοι τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται.

Η μαφιόζικη εκτέλεση έγινε το βράδυ της Τρίτης. Λίγο αργότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στου Ρέντη. Από τα χαρακτηριστικά του προκύπτει ότι ήταν το αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο είχε κλαπεί στις 18 Οκτωβρίου από τη Γλυφάδα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ