Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού 12χρονου από ανήλικους – «Το έκαναν για να πληρωθούν και να με ξεφτιλίσουν»

Σοκ και οργή προκαλεί ένα νέο περιστατικό ξυλοδαρμού ενός 12χρονου από άλλους ανήλικους. Μάλιστα, ο 12χρονος καταγγέλλει ότι τα παιδιά που του επιτέθηκαν πληρώθηκαν τόσο για να τον χτυπήσουν όσο και για να βιντεοσκοπήσουν τις σκηνές, ώστε να ανεβάσουν στη συνέχεια το βίντεο στο διαδίκτυο.

Το βίντεο του ξυλοδαρμού μετέδωσε η εκπομπή LiveNews. Οι εικόνες και ο διάλογος του δράστη με το θύμα εξοργίζουν. Ο νταής προκαλεί τον ανήλικο να του ρίξει μπουκέτο και όταν εκείνος αρνείται, τον χτυπά.

– Για το τι; Είσαι μάγκας; Πάτα σε εμένα μπουκέτα.

– Δεν θέλω. Δε μου έχεις κάνει κάτι. Αυτός μου έκανε.

– Τώρα σου έκανα; Τώρα σου έκανα;

– Μαλ@@ Εντάξει. Έλα ρε!

– Δεν θα με ξανασπρώξεις. Θα φας μπουκέτο… Τώρα σου έκανα;

– Όχι.

– Ωραία. Γιατί δεν με βαράς; Σου κάνω. Γιατί δεν με βαράς. Βάρεσέ με. Δείρε με. Εδώ είμαι. Δείρε με. Πάτα μου μπουκέτο. Πάτα μου μπουκέτο.

– Τι θέλεις;

– Τώρα. Πάτα μου μπουκέτο μαλ@@ θα φας κι άλλες. Πάτα μου μπουκέτο. Τώρα.

– Δεν θέλω.

– Τώρα. Μπουκέτο.

«Πληρώθηκαν οι δράστες» καταγγέλλουν ο 12χρονος και η μητέρα του

«Τον προκαλούσε για να τον χτυπήσει και ο φίλος του βιντεοσκοπούσε. Είπαν πως ήταν επί πληρωμή και θα έπαιρναν λεφτά», λέει στην ίδια εκπομπή η μητέρα του θύματος. «Τον χτυπούσε με το δεξί χέρι και το αριστερό το είχε στη τσέπη και κρατούσε στιλέτο. Γι’ αυτό δεν έκανε κάτι ο γιος μου», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον 12χρονο, το παιδί που τραβούσε το βίντεο είναι φίλος του. Πρόκειται για τον ανήλικο με τον οποίο υποτίθεται εκείνο το απόγευμα θα πήγαιναν μαζί βόλτα. Κι όμως, όπως ισχυρίζεται, του έστησε «παγίδα» για να τον χτυπήσουν και ύστερα να μοιράσουν το βίντεο στα social.

«Ούτε γειτονιά ούτε σχολείο θα αλλάξουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το παιδί. Είχε πέσει σε κατάθλιψη», λέει η μητέρα του 12χρονου.

Το παιδί βρήκε το θάρρος να εκμυστηρευτεί στη μητέρα του όσα είχαν συμβεί έπειτα από τρεις εβδομάδες και όταν συνειδητοποίησε ότι το βίντεο κυκλοφορούσε στο σχολείο του. Οι γονείς του έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να προστατεύσουν το παιδί τους.

«Δεν φοβάμαι κάτι»

Μιλώντας στην εκπομπή, ο 12χρονος είπε ότι δεν έχει συμβεί κάτι άλλο από τότε που έγινε αυτό το περιστατικό.

«Δεν φοβάμαι κάτι. Είχαμε μιλήσει με αυτόν που τραβούσε το βίντεο να πάμε βόλτα και όταν συναντηθήκαμε μου είπε να πάμε στο βουνό. Εκεί με περίμενε και ένας άλλος, πήγαμε, μίλησαν και μετά ήρθε και μου έριξε σφαλιάρα. Μετά φύγαμε και πήγαμε σε ένα σχολείο και εκεί άρχισαν να τραβάνε βίντεο και έγινε αυτοί που είδατε. Κάποιο άλλο παιδί τους είχε πει να με χτυπήσουν, να τραβήξουν βίντεο, και θα τους πλήρωνε. Το έκαναν για να πληρωθούν και να με ξεφτιλίσουν. Δεν είχε γίνει κάτι με αυτόν».

Η μητέρα του 12χρονου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξουν σχολείο στο παιδί, αλλά θα πρέπει αυτά τα περιστατικά να σταματήσουν και να βοηθήσουν όλοι.

«Έπαθα μεγάλο σοκ. Το βλέπαμε στις ειδήσεις αλλά δεν περιμέναμε να γίνει στο δικό μου το παιδί. βγαίνω σε εσάς μόνο και μόνο για να πάρουν μηνύματα αυτοί που το έκανα πως δεν φοβόμαστε και δεν θα τους αλλάξω σχολείο. α συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως είμασταν. Θέλω μνα πιστεύω πως θα είναι το τελευταίο σκηνικό. Εμένα αυτό που θυμίζει ταυρομαχίες. Πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ