Νέες πληροφορίες για τους δύο Τούρκους που συνελήφθησαν στα Χανιά – Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές

Το σενάριο οι δύο Τούρκοι, που συνελήφθησαν στην Κρήτη, να εμπλέκονται σε κάποιο κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών φαίνεται πως εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές.

Οι δύο νεαροί Τούρκοι, όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, συνελήφθησαν κάτω από άκρα μυστικότητα το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ακρωτήρι Χανίων, ενώ στην έρευνα συμμετέχει και η ΕΥΠ.

Πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα cretalive, αναφέρουν ότι με βάση τα έως τώρα στοιχεία, οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι οι δύο συλληφθέντες αποτελούν ένα «κομμάτι» κυκλώματος που έναντι αδράς αμοιβής μεταφέρουν στην Κρήτη ανθρώπους, οι οποίοι αναζητούν μια καλύτερη τύχη στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί ραγδαία τα περιστατικά εντοπισμού μεταναστών, στη νότια Κρήτη. Πρόκειται για ανθρώπους που, κατά κύριο λόγο, ξεκινούν το ταξίδι τους από τις ακτές της Λιβύης και της Αιγύπτου.

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη των δύο Τούρκων, ηλικίας 22 και 27 ετών, έγινε σε υπερπολυτελή μισθωμένη βίλα όπου είχαν καταλύσει, στην παραλία Τερσανάς, σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Χανίων.

Στο εσωτερικό της οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, καθώς και 15 φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος. Κατασχέθηκε επίσης μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (εξαϋδροκανναβινόλη).

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και άλλα αντικείμενα – πειστήρια από το σπίτι, τα οποία ερευνώνται καθώς και ένα αυτοκίνητο Porsche Cayenne, που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ